logo

Ето какво ще се случи с лицето ви, ако пиете вода на гладно

Ето какво ще се случи с лицето ви, ако пиете вода на гладно

Германски лекари разкриха всички ползи от това

Немски лекари разкриха част от многото ползи от ежедневното пиене на чаша- две на празен стомах рано сутрин. Ползите наистина не са една и две, а метаморфозата, която ще претърпите още след няколко дни е огромна. 

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме няколко японски тайни за красота, по които българките полудяха. Освен това публикувахме и рецепта за маска със сол, която спира стареенето.

Положителните неща са не само за цялото ви тяло и здраве, но и за външния ви вид. Учените разкриха какво точно ще се случи с лицето ви. След като прочетох следващите редове и аз си обещах да пия чаша вода сутрин.

Край на мистерията: Ето защо някои хора се състаряват по-бързо

На първо място една чаша вода със стайна температура премахва токсините, разграждането на които се случва през нощта и ускорява метаболизма. Според експерти той се ускорява с до 24%.

Наред с него състоянието на кожата ви също много ще се промени.

Как солта премахва бръчките само за 5 дни

500 мл. вода на празен стомах стимулират кръвообръщението и правят кожата много по-сияйна. Липсата на течност провокира появата на бръчки, а косата ви става тънка и чуплива, обясняват експерти.

Водата на гладно поддържа баланса на лимфната система, в резултат на което тялото е по-малко податливо на вредни микроорганизми. Тя помага да се избегне появата на камъни или песъчинки в бъбреците, инфекции на пикочния мехур.

Според ендокринолози трябва да се пие чиста бутилирана вода, а не преварена. Важно е да пиете около 30-50 мл. вода за всеки ваш килограм. Така например, ако теглото ви е 60 килограма, то трябва да пиете около 2 литра вода дневно./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай