logo

Голяма опасност дебне жените, които седя с кръстосани крака и носят тесни дънки (СНИМКИ)

Голяма опасност дебне жените, които седя с кръстосани крака и носят тесни дънки (СНИМКИ)

Често пъти щом една жена седне някъде си кръстосва краката. Освен това почти навсякъде може да видим дами, които носят тесни дънки, кожени панталони или изобщо силно прилепнали към краката им дрехи.

Всяка десета жена не може да отслабне, а причината се крие в здравословен проблем, за който дори не подозира (СНИМКИ)
 

Веднага спрете да спазвате тези 10 правила за здравословен начин на живот - вече са неефективни (СНИМКИ)

Дамите може и да си мислят, че кръстосаните крака, които са добре изпъкнали в тесните им дънки, е секси решение. Дали е така или не е въпрос на възприятие. Но едно е сигурно – това е много грешно, че чак направо опасно за здравето на жените.

И така – да си го признаем: целулитът е проклятието на над 90% от жените. За съжаление се оказа, че вие самите имате властта да го направите повече и по-забележим.

За Бога, спрете да правите тези неща сутрин! Безумно опасни са! (СНИМКИ)

Веднъж щом го получите няма лесно спасение и портокаловата кожа ще ви следва почти завинаги.

Но без да знаете вие сами сте си виновни за него и разпространението му.

Експерт предупреждава, че именно кръстосването на краката и носенето на тесни дънки и панталони влошават положението.

„Повечето видове целулит са свързани със задържането на вода в тялото, а седенето с кръстосани крака допринася за него, защото ограничава кръвообращението и лимфната циркулация около краката”, предупреждават експертите по неинвазивно лечение.

Прибавете към това и стегнатите дънки и панталони и положението се влошава.

Веднага спрете да правите тези неща сутрин – опасни са и ни състаряват без време (СНИМКИ)

„Тези дрехи могат да намалят кръвообращението в краката, което може да доведе до повишен риск от целулит” поясняват още медиците по естетична красота.

По думите им кръстосаните крака пък насърчават появата на воден целулит.

„Това означава, че вече появилият се целулит ще изглежда много по-забележимо на кожата, но и ще го разпространи по повърхността и ще предизвикате допълнителни проблеми на по-късен етап в живота ви. Тези вредни навици оказват по-голямо налягане върху краката и това причинява лоша кръвна и лимфна циркулация”, предупреждават още експертите.

Защо циркулацията е важна?
*Ако имате лоша циркулация, това означава, че кръвният Ви поток е компрометиран.
*Кръвта не остава там, където трябва да бъде, което също означава, че хранителните вещества и кислородът не достигат до важните части от тялото.
*Докато целулитът едва ли е сериозно състояние, лошото кръвообращение не трябва да се пренебрегва.
*Ако ограничавате свободното движение на краката си, това ще увеличи количеството на задържане на вода в тялото ви - а това означава, че не можете да се отървете от токсините от тялото си.
*Целулитът се получава, защото с увеличаването на задържането на вода, кожната тъкан набъбва и мехурчетата, които са виновни за т.нар. портокалова кожа, се подуват под повърхността на кожата.

И така, какво можете да направите?
*На първо място е очевидно, че трябва да започнете да носите по-свободно облекло и да седите с поставени на пода крака, а не кръстосани.
*След това се опитайте да останете добре хидратирани - да пиете поне два литра вода всеки ден и да намалявате количеството сол.
*Да бъдете активни също е много важно, ако искате да отблъснете развитието на целулит.

Всичко това няма магически да „излекува” целулита ви, но може да помогне да се запази възпалението му, като същевременно се подобри циркулацията на краката ви, а от там и този неприятен проблем няма да е чак толкова забележим. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Боздуганова

Боздуганова 24.12.2018 8:39

Много жени с кръстосването на краката изпитват частично оргазъм. Което означава че използват вибратор чрез телепатия. Някои дори така бързо се възбуждат. Целта е да се търси повод за секс. Защото жена която не прави секс се превръща в не нужно украшение.

Яна

Яна 24.12.2018 23:11

Американките ходят с широки дрехи и всички имат видим целулит.Лечението е по-малко сол и много движения.Това го пиша от личен опит .

Котелюбец

Котелюбец 25.12.2018 20:41

Аз пък реших, че ще им се слепнат котетата, и после сбогом радост.

taka e

taka e 27.12.2018 13:47

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz