Голямо дупе: 6 души, които си сложиха импланти, а сега не могат да ходят

Голямо дупе: 6 души, които си сложиха импланти, а сега не могат да ходят

Процедурата глутеопластиката става все по-популярна, но крие и не малко опасности

Няма как да не се съгласите, че в новото време и по-точно в 21 век, е модерно голямото. Масово сме свидетели на големи устни, големи гърди, големи вежди и… големи дупета.

Точно така.

Как самотата влияе на здравето на сърцето

Масово красавиците искат да привличат вниманието и си мислят, че стават по-съблазнителни, като направят устните си, като на Анджелина Джоли или гърдите като главата на петокласник.

Всъщност в корекциите няма нищо лошо, стига те да са с мярка. Героите в този материал обаче определено не знаят значението на тази дума. Те са решили, че могат да си докарат бразилско дупе, без да се морят излишно в залата, а само благодарение на няколко движения на скалпела.

Много хора биват увлечени от глутеопластиката. Тази процедура представлява уголемяване на задните част с импланти. Решилите да заложат на подобна интервенция искат да придадат на тялото си закръгленост в тази област и женственост. За жалост, много от тези хора злоупотребяват с процедурата. Такава любов към пластиката може да ви отведе много далеч.

5 фактора, които ще ни накарат да правим секс всеки ден

Хората, които ще ви покажем в следващите редове наистина са известни. Интервенцията обаче по-скоро им пречи да се придвижват, отколкото да има само позитиви.

Black China

Имплантите на тази звезда изглеждат изключително нелепо. Причината е, че тя е много дребна девойка – висока е едва 157 см. Следователно нейното вече доста голямо дупе се откроява забележимо на фона на целия й външен вид.

Глутеопластиката на скандалния модел е грозна: звездата има ясно изразен целулит, дупето откровено изглежда квадратно и неестествено.

Иги Азалия

Природата е дарила певицата с женствени форми, но преди няколко години тя реши, че може да добави и щипка от своите виждания към телосложението си. Тя се подложи на интервенция за уголемяване на задните части. Това обаче тотално съсипа визията й, не мислите ли?

Мария Магдалена

Канадската моделка е истински провокатор. Тя е известна с любовта си към пластичната хирургия. 30-годишната Магдалена се превърна в истинска сензация в социалната мрежа.

За кратко време девойката се сдоби с огромни гърди, пищни бедра, плътни устни и огромно дупе. Тя изрисува тялото си с множество татуировки и така е постигнала точно резултатите, които е искала.

Според нас тя изглежда по-скоро плашещо, отколкото привлекателно. А вие какво мислите?

Ники Минаж

Рапърката категорично не е известна само с музикалния си талант, но и със скандалното си поведение. В зората на своята кариера Минаж се подложи на операция за уголемяване на задните части. Такава пластична хирургия изисква много грижи. Гледайки обаче колко паднали са имплантите на Минаж, по-скоро сме склонни да мислим, че тя е забравила за това.

Александър Шпак

Звездата на скандалните токшоута може да бъде запомнена със скандалния си външен вид, който няма как да не подчертаем, че е наистина изразителен.

Александър е покрил тялото си с татуировки, но се радва и на множество импланти. След поредната процедура, задните му части станаха изглучително обемни.

Той обича да спортува. Признава, че го е било срам да легне под ножа, за да си увеличи глутеуса. Все пак той се престрашава и вече се радва на няколко размера по-голямо дупе.

В социалните мрежи се появиха слухове, че той е решил да премахне имплантите от себе си. Надяваме се, това да е вярно.

Наташа Краун

Наташа е толкова обсебена от дупето си, че прави всички възможни пластични интервенции, за да стане притежателка на най-голямото дупе в света. По пътя към желаната цел обаче тя не разчита само на имплантите, а и си хапва солидно.

Момичето ляга под ножа за първи път, когато е на 20 години и от тогава просто не може да спре. Тя самата признава, че е възможно да има психическо разстройство, но това по никакъв начин не я плаши и тя не възнамерява да спира по пътя към целта.

Естествено родните знаменитости също са хвърлили око към оголемяването на задните части. Най-популярната българка, която има импланти в задните части е моделът Моника Валериева.

Красавицата има изключително слабо телосложение, а големите й задни части винаги са център на вниманието. За жалост, Валериева често става жертва на злобни коментари за това колко крива изглежда и най-вече колко нелепо са поставени имплантите в дупето й /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!