logo

Как да имате по-големи и плътни устни без да ги блъскате с ботокс? (СНИМКИ)

Как да имате по-големи и плътни устни без да ги блъскате с ботокс? (СНИМКИ)

Всяка жена отделя голямо внимание на устните и очите си и полагаме неимоверни усилия да ги направи да изглеждат възможно най-плътни и красиви. Знаете ли обаче как да направите това? Не се страхувайте, няма да ви кажем, че ботокс инжекциите са най-доброто решение!

Докато Анджелина Джоли може да се похвали с плътни устни, които са й дар от природата, то актрисата Кайли Дженър е типичен пример за дама, надула джуките си с ботокс. Милиони жени и момичета след това започнаха да копнеят за същото.

Пазарът изведнъж започна да ни залива с всевъзможни оферти и помощни средства за уголемяване на джуките. Но! Не им вярвайте, ефектът ще продължи кратко или пък може да е катастрофален и за дълго.

Сега ние от jenata.blitz bg ще ви предложим страхотни трикчета, с които ще направите така, че устните ви да изглеждат визуално по-големи без дори да използвате ботокс.

Пилинг и основа

Сухи устни никога няма да изглеждат хубави, да не говорим за пълни. Ето защо, балсамът не трябва да се пропуска никога и винаги да ви е под ръка. Можете също да третирате устните с пилинг, който премахва сухата кожа. Това ще ги направи по-гладки и по-пълни. Дори не е нужно да купувате конкретен скъп продукт – сложете малко паста за зъби на пръста си и четкайте устните си – после ги измийте.

Коректор и контур

Когато устните ви са готови, можете да започнете с „гримирането“ им. Тук на помощ идва моливът. Той не е нужно да е в същия нюанс като червило. Може да е с телесен цвят или да намерите такъв, който съдържа хиалуронова киселина, която ще изглади фините линии около устните ви. Номерът е леко да очертаете устните – точно над самите им извивки.

Ако изберете цветен молив, гледайте той да съвпада с естествения цвят на устните ви колкото е възможно повече. Цаката с него е да опънете хубаво устните си и там където има контури да ги „запълните“, с което ще направите червилото си по-плътно и ще издържи повече.

Можете също така да увеличите устните си, като приложите малко коректор в средата на устните си. По този начин вие може и да направите грешка, но се уверете, че преходите не са видими.

Гланц и по-светли цветове

Гланцовите червила ще останат завинаги модерни. Но внимавайте! Те са склонни да направят устните ви по-малки, особено ако обичате тъмните нюанси. Заменете ги за по-леки и леки текстури, които са хит тази година. Опитайте овлажняващи червила с блясък, метално червило или блясък на устни. Отново можете да играете с нюансите – нанесете малко по-тъмен, а в средата (центъра) на устните си сложете малко по-светло червило или блясък.

Бронз и избелител

Друг трик за по-пълни устни е да нанесете малко бронз на горната си устна, а на долната по-тъмен. Това създава оптична илюзия, че устните ви са по-плътни и големи.

Пробвайте някое от трикчетата и споделете в коментарите дали сте доволни от резултата. / jenata.blitz.bg

Коментирай

КЪНЧО

КЪНЧО 16.05.2018 18:37

КАТО МИ НАПРАВИЯ ЕДНА ЯКА СВИРКА УСТНИТЕ И ЩЕ СТАНАТ ПЛЪТНИ КАТО НАШИМПАНЗЕ. БЕЗ БОТОКС!