logo

Как да изберем правилния размер сутиен, че да не ни споходят големи болежки

Как да изберем правилния размер сутиен, че да не ни споходят големи болежки

Няма жена, която поне веднъж в живота си да не си е купува супер неправилен размер сутиен. Пазаруването на този тип бельо често е подценявано, а според модния експерт Паула често жените допускат една огромна грешка.

Според Паула най-важното нещо, което ние жените като клиенти трябва да знаем преди да пазаруваме в сутиен е, че това не е нещо, на което може да отделим няколко минути.

„Трябва да отделите необходимото време, а не да го правите за 20 минути по време на обедната си почивка. Ако го направите, то със сигурност ще останете разочаровани“, категорична е тя.

Паула обясни също така, че ако сутиенът, който носите в момента ви е неудобен или презрамките му се „впиват“ във вас, то определено носите грешния размер.

„Правилният сутиен трябва да бъде удобен. Това не са инструменти за мъчение, които да търпим върху себе си през целия ден. Страшното идва от това, че може да получите куп болежки“, предупреждава тя.

По думите й грешният сутиен може да доведе да болки в гърба, раменете, гърдите и шията.

И така, какво трябва да направите?
Първо и преди всичко, трябва да се консултирате с професионалист, колкото и неудобен да мислите, че може да бъде този момент.

А какво да НЕ правите?
Не си купувайте сутиен по навик – това е най-голямата грешка, която жените правят. Тоест да взимате един и същ номер и да не го пробвате дори. Различните марки инат различни категоризации за номерацията.
 

Коментирай

velofan

velofan 10.05.2018 8:54

Размерът няма никакво значение, след като вече е свален...