logo

Как да промените формата на носа без операция

Как да промените формата на носа без операция

Австралийски козметици зарадваха милиони хора по света с откритието си

Много хора не харесват куп неща в себе си. Някои се смятат за прекалено дебели (малцина пък се намират за много слаби), други не харесват формата на устните си или очите и т.н. Като че ли обаче най-често хората негодуват от формата на носа си.

Нека не се заблуждаваме – перфектни хора няма, но все пак всеки иска да изглежда максимално добре и красив не само в собствените си очи, но и в очите на останалите.

Важно е да отбележим, че именно формата на носа определя до голяма степен цялостната визия на лицето на всеки човек – без значение дали говорим за жените или за мъжете.

Ако и вие не харесвате формата на носа си, то от jenata.blitz.bg имаме страхотна новина за вас. Не е необходимо да прибягвате до скъпи и болезнени операции.

Австралийски козметици са разработили нов начин за преоформяне на носове без операция. 

Вместо ринопластика или инжекции, специалистите в Сидни предлагат на посетителите плазмена терапия с фибробласти, която стяга и подобрява външния вид на кожата. Отбелязва се, че цената на такава процедура е много по-ниска от цената за пластична хирургия - тя е равна на 450 долара на сесия.

Според козметиците почасовата терапия е насочена към фибробластите - клетките в дермата, които произвеждат колаген и протеини - които са разположени под горния слой на кожата. Известно е, че фибробластите играят важна роля в заздравяването на рани и поддържането на еластичността на кожата.

По време на сеанса козметикът използва специално устройство, наподобяващо авторучка, която изхвърля високочестотен електрически ток в малки области на носа. Токът създава микротравма в кожния слой, като по този начин симулира стягащия ефект. В същото време експертите подчертават, че плазменият връх не докосва кожата директно, а пуска ток над нея.

Според козметолозите процедурата е почти безболезнена, времето за възстановяване варира от 4 до 12 часа. В този случай видимият резултат се постига след осем седмици. 

Освен това гримът е забранен в продължение на осем дни след плазмената терапия с фибробласти. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай