logo

Какво се случва: Чарлийз Терон се стопи, неузнаваема е СНИМКИ

Какво се случва: Чарлийз Терон се стопи, неузнаваема е СНИМКИ

Красивата актриса плаши феновете си, след като кантарът й чукна 47 килограма

През последните няколко дни цял Холивуд обсъжда изключителната слабост на Чарлийз Терон - актрисата феноменално отслабна до 47 кг при височина 177 см.

Щерката на Мадона облече прозрачна рокля, показа гърди и зърна СНИМКА 18+

Нови снимки от Ню Йорк са ярък пример за това: звездата заложи на мини поличка, демонстрирайки изключително слаби и кокалести крака. 

Обърнете внимание, че красавицата никога не е имала такава фигура и обикновено е държала килограмите си около 59-61 кг., стараейки се да изглежда женствено.

Феновете на Чарлийз са сигурни, че всичко е заради стреса заради личния й живот. Последният романс на звездата започна през пролетта на 2023 г. с актьора от филма „Лудият Макс“ Алекс Дмитриевич. Двойката е била забелязвана няколко пъти на срещи в Калифорния, но поради сложния характер на Терон романсът „се е провалил“.Но самата известна актриса уверява, че загубата на тегло е свързана с решението повече да не жертва тялото си в името на Холивуд. Известно е, че Чарлийз се е подлагала на екстремно напълняване няколко пъти за филми като „Чудовище“ и „Тъли“. 
 

Според нея тялото й вече няма да се бори за слава и не иска да търси роли благодарение на подобни експерименти с фигурата си. В тази връзка тя умишлено отслабна колкото се може повече, за да не се изкушава повече да качва заради следващия филм. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

всичкото

всичкото 15.09.2023 12:31

е от ръгане в гъзъ!

Грую

Грую 15.09.2023 13:33

Дрън, дрън! Ние верваме, че е така.