logo

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Откриха шокираща връзка между привлекателността на хората и течността във вените им

Екип от учени от Германия проведе проучване, в процеса на което попаднаха на изключително шокиращи резултати. Те изучиха личните качества на хората и привлекателността им, присъщи на една или друга кръвна група.

Хората от тази кръвна група живеят най-дълго

Експертите достигнаха до извода, че хората от една определена кръвна група са сексуално най-привлекателни. 

Кръвната група издава огромна тайна за вас

Около 3 хиляди млади хора участваха в необичайното проучване. Първоначално учените ги идентифицираха като принадлежащи към определена кръвна група, а след това участниците преминаха теста, като попълниха специални въпросници.

Данните от резултатите показаха собствениците на коя кръвна група са най-сексуално привлекателни и кои най-малко хващат окото на противоположния пол.

Психолог разкри как кръвната група определя съдбата ви

В резултат на проучването се оказа, че хората с първата кръвна група, а именно – 0 (нулева), са най-привлекателните в интимен план. В допълнение, тази кръвна група показва наличието на отлична воля, търпение и постоянство в постигането на поставената цел.

Сензация! Кръвната група определя характера ви, разберете бъдещето си

Интересното е, че обратното на горепосочените лица се оказаха хора с втората кръвна група, която отговаря на кръвна група А. Факт е, че те показаха най-малко сексуална привлекателност за околните. В същото време обаче те се характеризират с точност, повишено старание и изключително чувство за отговорност.

Хората с третата кръвна група, която е еквивалента на B, имат отлична адаптивност към трудни условия на живот и са най-нежните и чувствени. 

Тест: Вижте какво не трябва да ядете според кръвната си група

Собствениците на четвъртата кръвна група, а именно тези с кръвна група AB, се оказаха най-романтични, докато те се характеризират с лидерски качества, самочувствие, организираност и самоконтрол. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Mайко мила

Mайко мила 19.01.2021 13:26

Вие във всяка статия за кръвна група ги изкарвате тия с нулеважче са супермени най имунизирани най добри най ебливи пък сега аре стига писахте глупости аз съм с а група и съм ебал суматия жени като бях млад пишете ебахти тъпните

ехааааааа

ехааааааа 19.01.2021 15:43

па я съм кръвна група "Н - " - най редката - ама само аз я имам щот съм супер супер дупер

ЗЕТ

ЗЕТ 19.01.2021 17:27

А МЕН КЪДЕ МЕ ПОСТАВЯТЕ В КЛАСАЦИЯТА? МОЯТА КРЪВ Е ЗЕЛЕНА НА ЦВЯТ И Е Z.

КОКО ОТ БРУСАРЦИ

КОКО ОТ БРУСАРЦИ 19.01.2021 17:29

АЗ СЪМ НУЛЕВА КРЪВНА ГРУПА И ОБИЧАМ ДА ГО ЛАПАМ ДО НЕНАСИТА.