logo

Корейската система 424: перфектна кожа за 10 минути

Корейската система 424: перфектна кожа за 10 минути

За да я овладеете, са ви необходими две неща - 10 минути и малко търпение

Азиатките са известни по цял свят със строгата дисциплина в грижите, които полагат за външния си вид.

Старателно, стъпка по стъпка, те изпълняват ежедневните си бюти процедури. И никога не забравят за цялостното почистване, тонизиране, овлажняване и защита на лицето си от слънчевите лъчи. Резултатът е светла (без никаква за пигментация) и овлажнена кожа, на която завиждат всички.

5 продукта, които ще направят чудеса с лицето ви

Наскоро южнокорейската поп звезда Сузи сподели метода си за почистване и измиване на лице, който, между другото, много момичета в Азия използват. 

Техниката 424 е нов начин на измиване на лицето. За да я овладеете, са ви необходими две неща - 10 минути и малко търпение. В резултат на това получавате дълбоко и висококачествено почистване на порите. И най-важното - подобна грижа гарантирано премахва черните точки от лицето. 

Първата стъпка, която отнема 4 минути, е масаж с хидрофилно масло. За целта разтъркайте малко количество масло между сухите си длани и го нанесете върху суха кожа (можете и направо върху грима).

Вълшебна маска за лице с невероятен подмладяващ ефект

Направете лек масаж на лицето в продължение на 4 минути. Така не само ще позволите на продукта да разтвори мръсотията и грима, но и ще ускорите кръвообращението, като по този начин подобрите тена на лицето. 

Следващата стъпка е измиване на лицето с пяна. Тя отнема 2 минути. Пяната ще премахне остатъчните масла и допълнително ще почисти кожата. Нанесете продукта с масажни движения в продължение на 2 минути. По този начин отново се осигурява нежен масаж на лицето.

Цяла седмица мих лицето си със солена вода и ето какво се случи

Последният етап отнема 4 минути. Първоначално в продължение на 2 минути плискайте лицето си с топла вода, а следващите 2 - с хладка. Процедурата се нарича контрастно измиване с вода. 

Интересното е, че някои момичета, практикуващи този метод, не използват кърпа след измиване, а оставят кожата да изсъхне сама.

Уникална маска с пържени банани, която ще направи истински чудеса с лицето ви

Много козметици се противопоставят на това и препоръчват бърсането с кърпа. По този начин няма да позволите на излишната влага да се изпари.

Разбира се, този метод не е подходящ за всички, но си струва да опитате! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай