Козметика с витамин С – за тен без пигментни петна след лятото

Козметика с витамин С – за тен без пигментни петна след лятото

Витамин С играе важна роля за запазването на красотата и здравето на кожата. Той участва във всички протичащи в нея процеси – растеж, възстановяване, защита от вредните въздействия на околната среда, заздравяване на раните.

Действа като мощен антиоксидант и притежава уникални антистрес защитни свойства. Безценният витамин С повишава синтеза на колаген и по този начин подмладява и подобрява вида на кожата. Друго важно негово свойство е, че има избелващ ефект и потиска изработването на меланин, като по този начин намалява появата на пигментни петна и лунички. Това го прави особено подходящ за използване през есента – за чист тен, без петна след лятното слънце.

Козметичната серия на REFANVITAMIN C съдържа дневен, нощен крем и серум за лице, които бързо и резултатно възвръщат естествения блясък и свежест на кожата.

Дневният крем защитава кожата от UV -лъчите и предпазвайки я от образуването на свободни радикали, се бори с преждевременното стареене.

Нощният крем възстановява кожата през нощта и предотвратява появата на бръчки.

Серумът за лице е с доказано избелващо действие. Активно потиска изработването на меланин и образуването на пигментни петна и лунички. Нанесен под дневния и нощния крем, както и самостоятелно, той намалява пигментацията на кожата и действа не само избелващо, но и регенериращо.

Всички продукти от серията „VITAMIN C“ на REFAN се абсорбират бързо и лесно, а комбинираното им използване подсилва естественото излъчване на кожата и я прави сияйна, чиста и еластична.