logo

Красавица издаде благодарение на кой продукт е свалила 63 килограма СНИМКИ

Красавица издаде благодарение на кой продукт е свалила 63 килограма СНИМКИ

Джоузи в момента има фигура, за която всяка жена мечтае и й завижда, но не винаги е била такава

19-годишната Джоузефин Десгранд се стопи от 120 до 57 килограма и направи истински фурор във всички социални мрежи с трансформацията си.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме как Жизел Бюндхен и Кендъл Дженър се борят с излишните килограми. Споделихме ви и какво трябва да сторите, за да се радвате на пищен бюст.

Девойката, която живее със семейството си в Австралия, признава, че е стигнала до болестно състояние, защото е обичала да си похапва много сладкиши: „Моят грях винаги е бил това, че обожавам да си хапвам чипс и шоколад”,признава Джозефин.

Момиче свали 200 килограма, но възникна нов огромен проблем

Тя споделя, че един ден просто се е погледнала в огледалото и сякаш изведнъж е прогледнала и осъзнала, че е качила много килограми и вече формата й е кръгла.

15 храни с ниско съдържание на въглехидрати, с които отслабването е като детска игра!

Именно защото обичах толкова много да си хапвам тези неща, достигнах до критичните 120 килограма едва на 19-години и съответния размер на дрехите – ХХL.

Всички се влюбиха в Скандинавската диета, която прави чудеса (СНИМКИ)

Джоузи е развила истинска зависимост към всякакви захарни изделия.

Тогава тя е решила да се възползва от социалните мрежи и разгледа из „Инстаграм” снимките на напълно непознати хора по целия свят.

Тя видя как те са трансформирали телата си, с колко воля са се отървали от излишните килограми и тогава момичето решило, че и то е способно да направи такава промяна в живота си. Именно тези кадри успели най-силно да мотивират Джоузи.

Без усилия: 5 трика за бързо отслабване

Тя признава, че й е било наистина много трудно да се откаже от фастфуда, от който се е чувствала зависима и да мине на нормален режим на хранене. Най-трудно по думите й е било да промени така живота си и да се откаже от сладкото. Най-силно я е мотивирала промяната, която е знаела, че ще настъпи след време.

За да спре да консумира захарни изделия, тя е имала малък и хитър трик, на който всъщност дължи отслабването си. ‘Когато изпитвах нужда да ям нещо сладко, просто започвах да си правя зелена салата и ядях, докато това желание не изчезне”, споделя тя.

Сбогувайте се бързо и лесно с излишните килограми с тази проста ябълкова диета!

Към момента Джоузи вече тежи 57 килограма и не употребява никаква захар. Освен това тя е решила да започне да ходи на фитнес, за да се стегне и добие тяло, което може да показва без грам притеснения.

Тя е решила да мотивира чрез трансформацията си и други и затова е качила снимки „Преди” и „След” в „Инстаграм”. „Както аз се вдъхнових от такива примери, така, надявам се, и аз да успея да помогна на други да се решат на голямата крачка да кажат „сбогом” на излишните килограми”, споделя Джоузи./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Нони

Нони 26.05.2019 10:51

Еха ! Браво на момичето !!!

Неделчева

Неделчева 26.05.2019 11:59

Мисля, че последователнодстта на снимките е обратна!

Пенсионер

Пенсионер 26.05.2019 12:55

Много е важно да се осъзнае,че това отслабване е необходимо. Едва тогава може да се върви към целта. Който не е убеден не го прави. Иска се воля,търпение,и вяра. Подкрепата на близки и приятели също е много важна.

taka e

taka e 27.05.2019 14:48

Мъжът ми ми се подиграваше, че съм дебела. Вече мислех, че трябв да се откажа от всичко и просто да го наусна. Но все пак реших, че е важно да се взема в ръце и да отслабна. Не заради него, а заради мен самата!! 30 кила за 4 месеца! https://bit.ly/2KrFJA9