logo

Красавица отиде да си смали носа, но после се случи нещо, което съкруши цялото й семейство!

Красавица отиде да си смали носа, но после се случи нещо, което съкруши цялото й семейство!

Лаура Авила е жителка на Тексас. Тя претърпява хирургична интервенция в Мексико, но заради икономия попада в интензивното отделение и изпада в кома.

През октомври Авила отива заедно с годеника си в Мексико, за да си направи ринопластика (Това е пластична операция за корекция и реконструкция на формата на носа.). Услугите на пластичния хирург там струват значително по-малко, дори и с разходите, покрай пътуването до клиниката.

Операцията обаче бива неуспешна. Заради грешка на анестезиолога жената получава сърдечен удар и развива мозъчен тумор. „Пристъпът продължил цели четири минути. Тогава Лора е поставена в изкуствена кома, с което се цели да се предотврати развиването на тумор в мозъка, поради усложнения след анестезията“, обясни сестрата на жертвата – Анджи.

Авила бива транспортирана от клиниката по пластична хирургия в интензивното отделение на градската болница. Четири дни по-късно годеникът й я мести в американско лечебно заведение.

Американските лекари установили, че на мозъка на Лаура са нанесени непоправими щети и вече тя няма да е същата. Специалистите предложили две опции на роднините на красавицата – първата била да се изключат системите, които поддържали Авила жива, а втората – просто да чакат с надежда тя да се събуди. Все пак лекарите натъртили, че дори и тя да се пробуди, никога няма да може да живее пълноценно отново.

Семейството на Лаура избрало вторият вариант и започнало да събира пари, за да продължи лечението на Авира, с надеждата, че все пак някога тя ще се събуди и възстанови./jenata.blitz.bg

Коментирай

марги

марги 16.11.2018 10:14

Внезапен мозъчен тумор.....