Красавицата Лили направи смайваща изповед, която засяга всяка една жена (СНИМКИ)

Красавицата Лили направи смайваща изповед, която засяга всяка една жена (СНИМКИ)

Несигурността може да засегне всеки, дори онези, които на пръв поглед имат всичко. Просто попитайте холивудската актриса Лили Райнхарт. Звездата от хитовия сериал Riverdale/ Ривърдейл е истински активист за проблемите на психичното здраве. Причината е, че самата Лили страда от паническо безпокойство и депресия.

„Аз не съм този хора, за които се смята, че са с безупречен имидж”, каза тя в интервю за „Харпър Пазар”. 

„Никога не бих могъл да се справя с това. Няма да накарам хората да мислят, че съм перфектна. Има много недостатъци, както и много версии на самата себе си. Косата ми изглежда зле през повечето време. Изглежда страхотно, когато съм на екран или на светско събитие, а хората масово виждат само тази ми страна”, казва още Лили.

Тя искрено споделя колко ниско самочувствие има за самата себе си нищо, че е сочена за холивудска красавица.

„Много критици ми казваха, че имам голям задник. Че не съм красива. Че никога няма да се справя и пробия е тази индустрия, че и която и да било друга. И проблемът е, че аз им повярвах”, споделя Лили.

„Нима някои има правото да ти казва дали си хубав, добър или крсив? Не, не им вярвайте. Вие сте красиви в каквито и форми да сте. Вярвайте в себе си. Обичайте се такива каквито сте”, призовава Лили, която се обръща към всички жени, които имат ниско самочувствие. / jenata.blitz.bg

Коментирай