logo

Кристина Агилера разкри най-голямата си тайна

Кристина Агилера разкри най-голямата си тайна

42-годишната звезда разказа как поддържа красотата си

Кристина Агилера с право се смята за една от най-красивите певици. Синеоката блондинка е любимка на силния пол, а външният й вид предизвиква завист сред куп дами по цял свят. 

В едно от последните си интервюта 42-годишната звезда говори за отношението си към стареенето и разкрива на какви козметични процедури дължи красотата си. 

Тя признава, че против бръчки си инжектира препарат, съдържащ ботулинов токсин тип А (субстанция на базата на протеини, използвана за отпускане на мускулите на лицето). По думите й, той  подобрява външния вид, като същевременно съхранява естествеността.

Камерън Диас разкри гнусната си тайна за вечна младост

"Когато съм на сцената, лицето ми е на първо място, то е много изразително. Не искам да имам замръзнало лице. Трябва да остана искрена в емоциите си както пред камерата, така и на сцената

Правя всичко възможно да се чувствам и изглеждам по най-добрия начин. Затова ботоксът ми се стори най-безопасния избор", казва тя пред People.

В същото време Агилера уточнява, че негативното отношение към стареенето вече не е актуално. Тя признава, че не иска да се "обсебва от мисли за стареенето", защото според нея това е "вредно". Ето защо изпълнителката прави всичко, за да стане "по-уверена с възрастта". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Кака Мара

Кака Мара 17.03.2023 18:58

Е няма да остарява,все така ще стои. Глупаци

Лили Иванова

Лили Иванова 17.03.2023 22:01

Да и ядете путката

Лудия Макс

Лудия Макс 18.03.2023 3:51

Най-ми хареса коментара на Лили Иванова !