logo

Майка и дъщеря подлудиха мрежата с ВИДЕО от рождения си ден, всички се чудят...

Майка и дъщеря подлудиха мрежата с ВИДЕО от рождения си ден, всички се чудят...

Кат не крие, че често й се налага да показва лични документи, когато ходи с дъщеря си на клуб или ресторант

Майка и дъщеря от австралийския град Гоулд Коуст са истинска сензация в мрежата. И всичко това, защото когато ги видят, хората си мислят, че са сестри, пише News.com.au.

35-годишната Кат Зоуи Кларк ражда дъщеря си Латиша навръх 17-ия си рожден ден.

По време на последния им празник, когато едната навършва 35, а другата - 18, на родителката й се наложило на два пъти да показва личната си карта, за да докаже, че е достатъчно възрастна, за да купува алкохол.

"Уау, изглеждаш невероятно и имаш 18-годишно дете", "Ти си най-горещата майка", "Вие, момичета, приличате на сестри, Боже мой", "Какво? Мислех, че си приятелка на дъщеря ти", "Все още се опитвам да разбера коя е 18-годишната", "Ако майка ми изглеждаше толкова добре, нямаше да отида на собственото си парти", са само част от коментарите, които заваляха под кадрите от партито, които мама Кат сподели в социалната мрежа. 

 

@katclark86

My daughters 18th party @tacotish ##henchman ##miami ##goldcoast ##birthday ##mumanddaughter ##mecca ##babyboo

telepatía - Kali Uchis

 

Австралийката добавя, че подобни изказвания я "карат да се чувства страхотно", но подчертава, че зад младежката й външност не се крие кой знае каква голяма тайна. Всичко дължала на добрите гени. 

ВИДЕО с танца на майка и дъщеря хвърли в смут мрежата

Тя все пак признава, че спазва няколко неща, които й помагат да поддържа външния си вид. "Пера чаршафите с деликатен прах за пране, продуктите за кожа, които използвам, не съдържат вредни химикали, всеки ден приемам колаген и пия много, много вода", разкрива 35-годишната жена.

Кат не крие, че често й се налага да показва лични документи, когато ходи с дъщеря си на клуб или ресторант.

35-годишната австралийка, която е треньор по отслабване, разказва как веднъж родител на една от съученичките на Латиша дошъл в дома им и я помолил да "извика майка си".

Майка и дъщеря са като сестри! Можете ли да познаете кой е родителят? СНИМКИ

На Кат й се наложило дълго да обяснява, че всъщност няма кого да вика, защото родителят е тя.  

Жената добавя, че отглеждането на дъщеря й не е било лесно, тъй като околните често й казвали, че на толкова млада възраст няма да може да стане добра майка. Въпреки това днес Латиша учи за юрист, а майка й много се гордее с нея. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай