logo

Младата футболистка Инна скри шапката на всички, а причината се оказа… Риана (СНИМКИ)

Младата футболистка Инна скри шапката на всички, а причината се оказа… Риана (СНИМКИ)

23-годишната футболистка Инна Серталф от Франция успя да накара целия свят да говори за нея. А причината се оказа не кой да е, а известната американска певица Риана. 30-годишната изпълнителка едва ли знае за съществуването на Инна, но момичето като нищо ще я засенчи за нула време.

Риана пусна супер секси бельо, с което всяка жена ще подлуди мъже си (СНИМКИ)

Историята на младата футболистка започнала още когато тя била едва на 15-16 години. В основата бил чичо й и това, което той веднъж казал на майката на Инна.

„Бях много малка – точно в тийнейджърските си години. Тогава реших да отрежа косата си. Просто я скъсих, тогава чичо каза нещо на мама, което я втрещи, а едновременно с това изненада и мен самата. До онзи момент не го осъзнавах, но тогава и приятелите ми започнаха да разсъждават по темата и установиха, че това, което чичо каза е вярно”, споделя Инна в последното си телевизионно интервю.

Щом 23-годишната футболистка се подстригала всички – първо чичо й, установили феноменалната й прилика с 30-годишната американската изпълнителка Риана.

Предпразнично: Риана се пусна по секси бельо и изпоти мрежата! Всички говорят само за... (СНИМКИ 18+)

Фантастичната им прилика напоследък все повече се забелязва и от интернет потребителите.

Серталф признава, че често се възползва от приликата си с Риана и понякога се с снима в рекламни клипове именно заради идентичността й и с певицата. Все пак Инна остава скромно момиче и се преструва, че е звезда изключително рядко, например, за да влезе в даден клуб или за да получи безплатен коктейл в него.

Между другото сходството с Риана носи не само приятни бонуси на момичето, но и някои неудобства. Например феновете на певицата редовно молят Серталф да си направи селфи с тях, така че тя просто няма шанс да излезе и да остане незабелязана. Много фенове, които чакат за пускането на новия албум на Риана, дори пишат на Инна в социалните мрежи с молби да получат по-скоро песните й.

Инна има трудности в общуването с мъжете. Често тя просто не разбира защо мъжете я харесват - заради чисто визуалната й прилика със звездата или защото наистина се интересуват от нея като момиче.

Бихте ли случайно объркали Инна Серталф с Риана на улицата? Споделете с нас в коментарите. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай