Млади азиатки показаха нагледно чудесата, на които са способни професионалните гримове! СНИМКИТЕ им ще ви накарат да загубите доверие в хората! (ВИДЕО)

Млади азиатки показаха нагледно чудесата, на които са способни професионалните гримове! СНИМКИТЕ им ще ви накарат да загубите доверие в хората! (ВИДЕО)

Колкото са страните по света, толкова са и стандартите за красота. Освен това при всички хора представата за това кое е привлекателно и кое - не, е различна. 

С развитието на социалните мрежи хората взеха да обръщат все по-голямо внимание на външния си вид. Стигна се дотам, че за да изглеждат по-добре в очите на последователите си в мрежата, жените правят най-различни жертви и рискувайки здравето си, хвърлят луди пари, за да променят външността си. 

В сферата на красотата Китай демонстрира напълно ново ниво на креативност. Днес в Азия, а и не само там, се използва популярното козметично средство, наречено тинт. С на него гримът остава на лицето цял ден, без да изглежда неестествено. Заради повишената концентрация на пигменти, полученият цвят е ярък и наситен. 

Със специални лепенки пък азиатките намаляват обема на скулите си, за по-чип и малък нос прибягват до специални пластики. 

Азиатките се надпреварват нагледно да показват в мрежата как изглежда лицето им преди и след нанасяне на разкрасяващата козметика. И демонстрират самия процес на сваляне на грима. Всичко изглежда повече от впечатляващо! 

Веднага искаме да предупредим мъжете, че публикуваните по-долу снимки не са за хора със слаби нерви. А на всички останали предлагаме да погледнат тези момичета, които с помощта на професионален грим се превръщат в истински принцеси.

Много е трудно да различиш кое лице е истинско и кое - маска. Проблемна кожа, природна пигментация или сенки под очите - добрият грим може да заличи всичко. Важно е само да не прекалявате! /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Луи

Луи 11.07.2018 17:41

Истински мастъринг в работата на гримьорите!

ВЪЙ

ВЪЙ 12.07.2018 14:49

ТИЯ СА НАПЪЛНО ЛУДИ, АКО ПАРТНЬОРЪТ ИМ ГИ ВИДИ В НАТУРАЛЕН ВИД ЩЕ ОТКАЧИ НА КАКВО ПЛАШОЛИЩЕ СЕ Е НАТРЕСЪЛ.

Ален

Ален 13.07.2018 17:40

Всички са ужасно плашещи!Къде видяхте красавици?