logo

Момиче свали 100 килограма за няколко месеца, ето как изглежда сега

Момиче свали 100 килограма за няколко месеца, ето как изглежда сега

Александра решила да се качи на кантара и това, което изписал той я шокирало

Александра е героинята на тази история Наскоро 23-годишната девойка тежеше 162 килограма и направи истински подвиг, като свали повече от половината от тях.

Всеки ден тя вземаше студен душ и само след седмица видя разликата (СНИМКИ)

В момента тя изглежда прекрасно, а мнозина й завиждат.

Наднорменото тегло никога не е пречило на 23-годишната девойка. Тя е харесвала начина, по който изглежда и постоянно си хапваше всичко, което й се прииска.

Един ден обаче Александра решила да се качи на кантара и това, което изписал той я шокирало. Оказало се, че тя тежи цели 162 килограма.

Иван се къпа цял месец с ледена вода, после се случи нещо шокиращо

Тя не се интересуваше толкова от външния си вид, колкото от влошеното си здраве.

През този ден Алекс реши, че трябва да се погрижи за себе си и да се откаже от вредната храна. Да ходи между 7-10 километра всеки ден. С това темпо само за няколко месеца тя успя да свали повече от 30 килограма. Но тя не се отказа тук. Алекс реши да се запише на фитнес.

След 2 години в залата и много упорит труд Александра стопи още десетки килограми. Сега тя тежи 63 килограма, а е висока цели 173 сантиметра.

‘И аз, както всичките си приятели, не можех да повярвам, че един ден ще се откажа от вредната храна и, че най-накрая ще се погрижа за себе си. Отне ми години да взема такова решение”, споделя Александра.

Всъщност проблемите с наднорменото тегло на Александра започват още в ранна детска възраст, когато й инжектират много силни лекарства заради болест. Те обаче влияят на хормоните й и едва навършила 15 години тя вече тези повече от 100 килограма.

Сега Алекс си мечтае да бъде фитнес инструктор и да помага на други хора да преборят излишните килограми.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай