Направете това три поредни нощи и ще се избавите от петната и тъмните кръгове под очите

Направете това три поредни нощи и ще се избавите от петната и тъмните кръгове под очите

Кожата ни е много деликатна и това я прави изключително податлива на всички външни фактори, които малко по малко и нанасят непоправими вреди. Има много естествени средства, които са в състояние да ни помогнат да се борим с тъмните петна, сенките под очите и първите признаци на остаряване. Сред тях е и тази вълшебна рецепта с картофи. 

Предлагаме ви 3 метода за лечение. Изберете си един и го прилагайте 3 поредни вечери. Резултатът след процедурите ще ви изуми! 

Лимонов сок с картофи

Трябва само да настържете картофа и да прибавите към него сок от лимон. След това нанасяте на лицето като маска и я оставяте да действа през цялата нощ. 

Нарязан картоф

Кожата старее с годините, но има случаи, в които се наблюдава преждевременно стареене. То може да е предизвикано от вредното влияние на слънцето, от стреса или от лошата грижа за кожата.

За щастие, всичко, което ви е нужно, е да покриете лицето си с нарязан картоф. Изчакайте го да изсъхне, след което измийте добре с вода. Процедурите трябва да продължат 3 седмици или 1 месец. Всичко зависи от положителната еволюция на кожата. 

Картоф, ябълков оцет и краставица

Петната по кожата стават все по-разпространени. Може да се преборите с тях с тази специална рецепта. Настържете краставица и картоф. Прибавете към тях лъжица ябълков оцет. Нанесете маската на лицето си и я оставете да действа 30 минути. След това измийте лицето си с вода. /jenata.blitz.bg
 

Коментирай