logo

Нашите тризначки дишат праха на тези красавици СНИМКИ

Нашите тризначки дишат праха на тези красавици СНИМКИ

Русите изкушения са бразилки и се занимават с бодибилдинг

Помните ли тризначките Вяра, Надежда и Любов, които спечелиха "Биг Брадър" преди години. Известните руси изкусителки станаха популярни с визията и темперамента си. 

45 г. тв водеща и майка на 4 деца в изрязани бански е като миска на тези СНИМКИ 18+

Е, те направо бледнеят обаче пред други три невероятни дами.

27-годишните сестри Адриана, Алехандра и Андреа Дантас от Сао Пауло, Бразилия, са неразделни още от ранна детска възраст. Те са не само сестри, но и най-добри приятелки. 
 

Може би заради това не е никак изненадващо, че когато една от тях реши да се занимава с бодибилдинг, останалите две без колебание решиха да я последват и заедно да ваят уникални тела.

Шокираща промяна: Папараци изкараха невиждана СНИМКА на Анджелина Джоли
 

Момичетата признават, че никога не са се чувствали една друга като конкуренция и именно заради това спокойно са се боядисвали, обличали и дори подстригвали по абсолютно идентичен начин. 

Още от малки сестрите активно се занимавали със спорт. Точно затова, когато едната от тях решила да се заеме по-сериозно с тренировките в залата, другите две моментално я подкрепили.
 

Красавиците заложили на напълно еднакъв план за действие - тренировки по пет пъти седмично и хранене - осем пъти дневно с различни групи храни.
После пък Адриана решила да уголеми бюста си. Естествено другите две приели идеята и трите отишли заедно при пластичен хирург, който да направи чудото с тях и да сложи импланти където трябва.

Тайната падна: Това са 4-те правила на Кейт Мидълтън за идеална фигура
 

Сестрите Дантас не спират да подчертават по всякакъв възможен начин, че те са си лоялна конкуренция една на друга, но усилията им по никакъв начин не улесняват работата на съдиите. Все пак, когато три еднакво красиви и физически подготвени момичета излязат на подиума, е трудно да ги поставим на различни места.
 

Често Андреа, Алехандра и Адриана заемат именно първите три места в надпреварите, които участват и завземат всички медали - златен, сребърен и бронзов.
Момичетата се шегували понякога, че журито е сгрешило и медалите между тях трябвало да бъдат разпределени по различен начин, но това винаги е било просто закачка от тяхна страна.

 

Възрастта е само цифра: 70-годишна дама изглежда като момиче и споделя тайните си СНИМКИ
 

Те признават, че се обичат повече от всичко и никога не биха се скарали заради награда. За тях най-важното е да са заедно и да остаряват красиво и нормално.
Момичетата направиха и свой бранд за бельо, което по думите им е преди всичко много удобно. Отделно те пестят пари от реклама, защото сами рекламират продуктите си и са модели на марката./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай