logo

Няма спирка! Меган Маркъл забърка нови грандиозни скандали! Кралското семейство се тресе от случилото се (СНИМКИ)

Няма спирка! Меган Маркъл забърка нови грандиозни скандали! Кралското семейство се тресе от случилото се (СНИМКИ)

Преди два месеца холивудската актриса Мегън Марле официално стана член на британското кралско семейство. След сватбата с принц Хари, тя свиква със статута на херцогинята на Съсекс. Поглеждайки усмихнатата принцеса всички си мислят, че й е лесно.

Това обаче съвсем не е така. Преди няколко дни от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че огромен скандал разтресе семейството на Хари и Меган.

Е, сега наяве се появиха от неприятни истини за това какво се случва с новата принцеса.

Човек би си помислил, че всичко й е лесно, но източници от двореац издадоха, че доста черни облаци са надвиснали над главата й.

Някои правила в кралското семейство поставят Меган в задънена улица. Например, за нея е трудно да разбере защо кралица Елизабет II насърчава жените да носят рокли и поли и не поущрява наличието на панталони в гардероба им. 

„Меган често пита Хари защо става това. Някои неща я разочароват, но те са част от новия й живот, така че тя трябва да се справи с тях”, каза източник, приближен на новото кралско семейство.

След появата на херцозите на Съсекс на прием в резиденцията на британския посланик в Дъблин, пресата обсъди едно изявление на Меган. Сенаторката Катрин Нун написа на Twitter: „Меган призна, че е "доволна да види резултата" на неотдавнашния референдум за легализирането на абортите в Ирландия”.

Членовете на британското кралско семейство обикновено избягват публични политически дискусии, но изглежда Меган не се съобразява с това, което като нищо ще й навлече гнева на Кралицата.

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл направиха нещо уникално! За първи път двете заедно и сами решиха да… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Това е доказателство за наивността на Мегън. Вътре в кралското семейство всички комуникират свободно и за всичко, но те знаят и спазват правилата, че пред обществото не могат да го правят. Мегън все още се учи, че човек не трябва да бъде твърде откровен извън този тесен кръг. Разбира се, тя има съпруг, който е готов да й помогне.

Да не забравяме, че Меган има и Саманта Коен. Както jenata.blitz.bg вече писа името й се свързва със сериозна заповед, която преди време Елизабет II издаде. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

Искра

Искра 27.07.2018 17:16

Да плюя на кралското семейство и на парите и на дворците и цялата известност. Това да не знаеш може ли или не може да кихнеш , да не забравиш може ли или не да се усмихнеш , да си кръстосаш краката и ……….. Меган за какво ти е този живот? и ти не знаеш. Максимо година и бракът им ще приключи.

Камен

Камен 27.07.2018 18:29

Поощрявам, не поущрявам "Някои правила в кралското семейство поставят Меган в задънена улица. Например, за нея е трудно да разбере защо кралица Елизабет II насърчава жените да носят рокли и поли и не поущрява наличието на панталони в гардероба им".

mmm

mmm 27.07.2018 21:40

Като й е малко акълът в главата на Меган ,да се мъчи

Жална

Жална 27.07.2018 21:41

Горката Меган съвсем се е свършила - толкова много е отслабнала...и с тия тънки крака ...

Вили

Вили 28.07.2018 19:52

Това е защото е необразована и не особено интелигентна афроамериканка. Мисли си,че е стананала аристократ,а това си е по рождение. А и семейството е от значение.

Alex

Alex 28.07.2018 21:54

Вече е направена забележката за правописа - пише се и се изговаря ПООЩРЯВАМ,а не поУщрявам!Но кой ли те слуша и кой ли се извинява...?

Нещо друго ли очаквахте?

Нещо друго ли очаквахте? 28.07.2018 22:27

Цигане.