logo

Ориенталски красавици, по които всички полудяха, а те се оказаха… кралски особи! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ориенталски красавици, по които всички полудяха, а те се оказаха… кралски особи! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са може би най-известните представителки на всички кралски семейства по света. Но освен тях двете има и други красавици, които имат кралска кръв или поне са половинки на представители на някой дворец.

Пикантни и уникални СНИМКИ на британското кралско семейство, които никой не бе виждал!

Всички те незаслужено остават незабелязани, а красотата им е пословична.

Те се отличават от другите дами не само по богатство, но и по образованието, както и чувството за стил и красота. И всяка от тях има много интересна житейска история. 

Затова сега ние от jenata.blitz.bg решихме да съберем на едно място седем ориенталски красавици, които обитават различни части на света, но няколко неща ги свързват – неземната им красота и факта, че са част от някое кралско семейство.

Сириваннавари Нариратана от Тайланд


През 2009 година списание Forbes наречен Сириваннавари едно от най-красивите кралски лица в света. Тя е израснала във Великобритания с майка си, но сега живее в Тайланд с баща си и дядо си – кралят на страната. Сириваннавари е на 32 години. Тя е любител на изкуството и спорта, а също така активно участва в живота на страната си, но и е и страстен почитател на на висшата мода.

Най-известните съпруги на арабските шейхове, които плениха света с неповторим стил и приказна красота (СНИМКИ)

Майра Мадиха от Малайзия


Майра Мадиха е принцесата на Малайзия. Тя е дъщеря на крал Бесар Кечила от Негери Сембилан. Майра е омъжена за Искандар Джафър-Гревс повече от 10 години. Тя е ръководител на компания за организиране на събития и е изключително уважавана в местната общност. На снимката Мира е отдясно.

Зашеметяващите кралски тиари на британското кралско семейство и неподозираните тайни истории зад тях (СНИМКИ)

 

Манохара Оделия Пино също от Малайзия


Това красиво момиче стана принцеса на Малайзия на 16-годишна възраст, след като се ожени за принц Тенгку Фахри. Майката на Манохара вярва, че бъдещият съпруг е отвлякъл булката си и така я е обрекъл на нещастен семеен живот. Оказва се права. След няколко години брак принцесата зарязва съпруга си, обвинявайки го в жестокост. И не само това, Манохара дория бяга в чужбина.

Необикновените истории, които се крият зад едни от най-скъпоценните и красиви кралски корони (СНИМКИ)

Моза бин Насер ал Миснед от Катар


Тя е една от трите жени, омъжени за шейх Хамад бен Калиф ал Тани. Моза има бакалавърска степен по социология и е удостоена с почетна докторска степен по хуманитарни науки от Университета на Вирджиния. Тя е любимата жена на съпруга й, която й дава почести под формата на възможност да се яви до него на всички официални събития.

Разпънаха на кръст шведската принцеса Виктория! (СНИМКИ)

Сонам Дечен Вангчук от Бутан


Бутанската принцеса Сонам има диплома от Станфордския университет и магистърска степен по право от Харвард. Тя е дъщеря на четвъртия крал на Бутан, основен политически играч и настоящ президент на Националния правен институт на нейната държава. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

илиана

илиана 17.03.2019 12:33

ТОВА ЧЕ СА КРАЛСКИ ОСОБИ НЕ ГИ ПРАВИ КРАСИВИ -НИТО ЕДНА НЕ Е КРАСАВИЦА -ХЕЛЕ МИРА ,ГРИМИРАНИ ,ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ ,ХУБАВИ ДА -АМА ЧАК ДА ПОЛУДЕЕ СВЕТА ПО ТЯХ

Българин Будист

Българин Будист 17.03.2019 14:00

завиждаш ли нещо Илианче... долавям Завист в глупавия ти коментар

taka e

taka e 17.03.2019 15:08

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Diavolo1899

Diavolo1899 19.03.2019 10:57

3; 4; 6 изглеждат нормално. За другите, може да се побъркаш по тях, само ако си зоофил или ако си роден побъркан. А тоя скакалец с ник Българин Будист е не просто тъп.

oooooo,

oooooo, 19.03.2019 11:44

тия като ги гледам - са за дядо и тати..

baracuda68

baracuda68 18.02.2020 9:00

аз съм 7мъж на жена ми....абе да ви таковам майките на всички арабски миризливи....