Прочут фризьор разкри тайната на правилното нанасяне на балсама за коса ВИДЕО

Прочут фризьор разкри тайната на правилното нанасяне на балсама за коса ВИДЕО

Именно балсамът помага за задържането на вода в косата, допринася за нейната гладкост, блясък и здрав вид

Много от нас са свикнали да се грижат за косата си интуитивно. Което често води до некачествени къдрици, ужасна прическа и нацъфтели краища.

За никого не е тайна, че в в платформата със забавни и кратки видеа могат да се намерят и доста полезни неща. Един такъв акаунт в нея е jvn_official, управляван от прочутия фризьор и актьор Джонатан Ван Нес.

Мъжът редовно споделя със своите абонати как правилно да се грижат за косата си. А броят на хората, които следят успехите му, не спира да се увеличава. 

Фризьор разкри тайните на правилното миене на косата

В един от последните си видеоклипове мъжът разказа и показа как правилно да се използва балсамът за коса. Защото се оказва, че все още има дами, които не знаят това. Или още по-лошо - не смятат за необходимо да използват това чудотворно средство.

Това, между другото, е огромна грешка! Именно балсамът помага за задържането на вода в косата, допринася за нейната гладкост, блясък и здрав вид.

Всеки може да постигне този резултат, стига да използва правилната техника за нанасяне на продукта върху косата си. Точно на това учи последователите си фризьорът.

Фризьор: На бас, че цял живот сте нанасяли сухия шампоан погрешно! ВИДЕО

Той каза, че след като се използва шампоана (два пъти), трябва да се нанесе малко балсам и мократа коса внимателно да се разреше с гребен с широки зъби.

По думите на професионалиста, така се предотвратява образуването на заплитания и се осигурява по-равномерно разпределение на балсама.

@jvn_official Let’s learn how to condition that hair #conditioner #howtoconditionhair #hairtips #hairtip Strut - Kyle Walker

Видеото му бързо набра популярност и огромен брой коментари. Някои потребители са изненадан от простотата на трика и се ядосват, че не са се сетили сам за него. Други гордо отбелязват, че правят това от дълго време и методът наистина работи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай