logo

Съпругата на най-красивия арабин в света подпали мрежата СНИМКИ

Съпругата на най-красивия арабин в света подпали мрежата СНИМКИ

Изборът му на спътница в живота предизвика буря от възмущение и всички се питат как е възможно това

Омар Боркан Ал-Гала е обявен за най-красивия арабин в света. С право той може да се нарече секс символ на арабския свят. 

Омар Боркан Ал-Гала е поет, фотограф и модел от Ирак, много красив и всички жени от Близкия Изток въздишат по него. Той предизвиква силни бури от емоции в жените и кара сърцата им да бият ускорено.

Красотата му дори обърка властите на Саудитска Арабия. За да се предпазят от греха те решиха да го изгонят от страната, вярвайки, че прекомерната привлекателност на младия арабин се отразява зле на местните момичета и жени.

Арабски шейх си взе за втора жена сервитьорка от Минск и ето как се преобърна животът й СНИМКИ

Този случай обаче добави още популярност към личността на красивия поет. Омар буквално се къпе в лъчите на женската любов и внимание. Не минава и ден, в който някоя жена да не му признае чувствата си. Разбира се това се случва на неговата страница в социалните мрежи. 

Момичетата с удоволствие общуват с ориенталски красив мъж. А някои в разгара на наслада и нежна любов дори дават на Омар скъпи подаръци като коли, бижута и дори къщи.

Ужасна съдба може да сполети жените, които изневерят на мюсюлмани СНИМКИ

Но поетът, който има невероятно привлекателен външен вид и кралска осанка, успя да извлече значителни ползи от този дар на майката природа. 

Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на модния подиум струва на агенциите милиони долари, които успешно попълват сметките на красивия мъж. 

Луксозни къщи в Дубай, Ванкувър, голям парк от туниговани чуждестранни автомобили - не можете просто да изброите и да си представите какво притежава днес арабският поет, който според източната традиция, трябва да се отрича от материалния лукс.

И сега стигаме до най-болезнения и нервен въпрос за хиляди жени: коя все пак е жената до красивия Омар? 

Турски красавици плениха всички с красотата си! Горещи СНИМКИ

Заради отговорът огромна въздишка на разочарование премина през Близкия изток. Оказва се, че горкият Омар има само една съпруга.

Законната съпруга на Омар е дизайнерката Ясмин Овеида (по ирония на съдбата тя е родом от Саудитска Арабия, от където както вече споменахме са изгонили съпруга й).

Всички митове са развенчани! Ето как всъщност живеят жените в Арабските емирства

Тя също е наистина красива, която вероятно неведнъж е ставала жертва на женско възмущение. Някои арабски момичета неведнъж сериозно са нападали Ясмин и са я наричали с какви ли не обидни имена и определения. 

Феноменални СНИМКИ и ВИДЕО показаха как изглеждаха иранските жени преди ислямската революция през 1979 г.

Бурните и гневни изблици от страна на разочаровани дами, които не са успели да се докопат до сърцето на Омар, все пак не са успели да помрачат семейното му щастие с Ясним.

Те живеят щастливо с малки им син Дияб в Канада. И съдейки по снимките им из социалните мрежи, то Омар обожава Ясмин - единствената жена в света, на която той подари сърцето си.

Най-известните съпруги на арабските шейхове, които плениха света с неповторим стил и приказна красота (СНИМКИ)

И колкото и жените, останали с разбито сърце заради него, да искат да намерят недостатъци в семейството му, то трябва да признаем, че такива няма и те са едно щастливо и красиво арабско семейство. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ггггг

Ггггг 16.02.2020 15:16

Ебати гнусната жена. Устата и като кокоши задник

angelia_miss

angelia_miss 17.02.2020 6:18

Хубава, но няма уау

ТОТО

ТОТО 17.02.2020 9:20

БЛАЗЕ МУ,КАКВА КРАСАВИЦА,А И НА НЕЯ-ЩАСТЛИВЦИ!

mnogo golem krak be

mnogo golem krak be 17.02.2020 10:55

taz nosi po golemi obuvki ot galata deto kraka i kato hodi na more ne i trqbva plavnik 6toto nosi 42 nomer a tazi nosi 43

katrin va4eva

katrin va4eva 17.02.2020 10:58

malko prili4a na men , no ne e prostittuka

Сводник

Сводник 18.02.2020 10:18

Разбира се че не е проститутка...не не....не е бе

ANI

ANI 18.02.2020 11:21

Момченцето им е чудно, а това е най-важното!

Мусайбе Каканашева

Мусайбе Каканашева 20.02.2020 19:47

Айде стига хейт. Красиви са хората..И бебчето им е сладко.

Пена чавката

Пена чавката 20.02.2020 19:50

А Катрин Вачева си е прocтитутka пo рождение.