logo

Стеф едва не умря след боядисване на косата при фризьорка

Стеф едва не умря след боядисване на косата при фризьорка

Британката Стеф О’Дел боядиса косата си във фризьорски салон. Но след това ослепя за пет дни, а главата ѝ се подду и увеличи тройно, съобщава The Sun.

Вместо да си изберете самостоятелно боя за коса, 24-годишното момиче се доверило на фризьорка в салона. 

Стеф искала да се издокара преди да отлети за Амстердам на рождения ден на 18-годишнината си сестра.

Красивата Елинор се заля с вино, а мрежата прегря след случилото се! СНИМКИ 

Тук трябва да се отбележи, че още ученическите си години Стеф страдала от алергии към химичен парафенилен диамин (PPD) - често срещан компонент на боята за коса. Също така тя не може да използва за къна за оцветяване на веждите.

Две седмици преди боядисването тя посети салона, където коафьорката проверила алергичната реакция на момичето към боята, която ще използва. Не били установени никакви проблеми. 

Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си

Майсторката уверила момичето, че боята е органична и няма да докосне кожата на главата. В деня след бодисването обаче, когато Стеф вече била в Амстердам, започнала силна алергична реакция. 

„Беше ужасно. Страдах и се измъчвах от болката, изглеждах като извънземно. Все пак извадих късмет, защото можеше да свърши още по-лошо. Никога няма да боядисвам косата си отново “, разказва драматичната историята пострадалата.

Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си 

Тя била откарана в болницата, където ѝ били дадени антихистамини и капки за очи. Лекарят разказал, че никога преди това не бил виждал толкова силна алергична реакция.

Пет дни по-късно зрението на Стеф се върнало. А след още няколко дни и главата ѝ придобила нормалната си форма.//jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай