Супермоделката Наталия Водянова облече секси рокля, от която всички изгубиха ума и дума (СНИМКИ)

Супермоделката Наталия Водянова облече секси рокля, от която всички изгубиха ума и дума (СНИМКИ)

36-годишната Наталия Михайловна Водянова е руски супермодел, актриса и филантроп. Наричат я „руската пепеляшка“, тъй като от крайна бедност постига световен успех и се превръща в едно от най-желаните рекламни лица в модния бизнес. Според Forbes през 2012 година се нарежда на 3-то място в света по приходи сред моделите, като само за 2012 година е спечелила 8,6 млн. долара.

Модна битка: Наталия Водянова VS Никол Шерцингер (СНИМКИ)

С всяка своя поява Наталия успява да прикове всички погледи към себе си. Доказателство за това бе и визията, с която тя се появи на сватба в Индия. Супермоделката, която живее в Париж, бе повече от ослепителна, а всички изгубиха ума и ума от роклята й.

Изискваната моделка знае отлично как да бъде неустоима и да подчертае достойнствата на нейната фигура. Звездата често е източник на вдъхновение и пример за елегантен стил за феновете й.

Полуголи, сексапилни и разюздани испански актриси налазиха Кралския дворец в Мадрид (СНИМКИ 18+)

На индийската сватба, на която бе гост, Наталия облече изискана блестяща рокля, превръщайки се в индийска принцеса.

10 звезди излязоха без панталони и показаха сексапилни крака и липса на свян (СНИМКИ)

Звездата предпочита елегантен стил на обличане, които има и сложни орнаменти, които предизвикват истинско възхищение във всеки, които я види. 

Блестящата рокля, която бе на известната модна къща, прилягаше идеално на тънката фигура на модела, а също така привлече окото с необичайни елементи в ханша, идващи от върха на гърба й. Трябва да се отбележи, че в такава рокля в ярки цветове Водянова бе красива като булка и истинска индийска принцеса. / jenata.blitz.bg

Коментирай