Тази прическа ще е хитът на лято 2022

Тази прическа ще е хитът на лято 2022

Да, тя звучи странно, но ще е супер актуална

Какво да направим са косата си, за да сме в крак с модата през летните месеци? Е, отговорът дойде от немската фризьорка Нийл Керер.

Ретро прическа от 60-те години ще е хитът на 2022 г. СНИМКИ

То думите му хит прическата на лято 2022 е заимствана от детските, че дори и бебешките, години на всяка жена.

„Да, звучи изненадващо, но е така. Една детска тенденция ще е хит прическата на лято 2022, която всяка жена трябва да пробва“, казва коафьорът.

„Става дума за малките плитчици“, пояснява Нийл Керер. Той уточни, че те трябва да бъдат направени в пусната коса и да са тук-там из гривата ни.

„Не се обезкуражавайте, ако нямате търпение за сплитане. Тук няма нужда да бъдете прекалено внимателни. Тази модерна прическа предполага лека небрежност“, каза стилистът.

Това е хит прическата за лято 2022

Според нея подобен стайлинг е идеален за почивка на плажа или на парти на открито, а също така и за небрежна визия на работното място.

Сред знаменитостите, които подкрепят тази тенденция, фризьорката посочи модела Хейли Бийбър, певицата Дуа Липа и модела Бела Хадид.

Когато създавате прическа, експертът посъветва да започнете с изплитане на две плитки, рамкиращи лицето. „Останалите трябва да се правят на достатъчно разстояние един от друг, за да не се прекалява с броя им“, отбеляза Керер. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай