logo

Тези прически са истински хит и влудяват всеки мъж

Тези прически са истински хит и влудяват всеки мъж

Има списък с точно три визии, които наистина успяват да влудят представителите на силния пол

Прическата на жената може да разкаже много за нея, финансите й и дори характера й. В днешно време има огромно разнообразие и всяка дама може да носи косата си както си пожелае. 

3 прически, които ще ви правят по-слаби


Много важно е да изберете внимателно какво ви подхожда, за да се чувствате като истинска красавица - със самочувствие и увереност в собствената си привлекателност. 

Модните тенденции, които още тази пролет ще завладеят всички улици СНИМКИ

За някои обаче е много важно прическата им да не е харесвана само от самите тях, но и да привлича представители на противоположния пол. Е, има списък с точно три визии, които наистина успяват да влудят мъжете. 

Те са възхитени винаги, щом видят жена с такава прическа. Именно затова ще ви покажем как точно е най-добре да носите косата си, ако искате да впечатлите представителите на силния пол и да направите добро впечатление навсякъде. 

С тези панталони ще завъртите главата на всеки мъж СНИМКИ

Дълга коса
 

Нито едно момиче не може да оспори факта, че дългата, падаща свободно коса, изглежда много красиво и привлекателно. Мъжете се съгласяват с това. За тях тя е много съблазнителна. 

Важно е обаче да сте наясно, че такава коса не се поддържа лесно, а каквото и да си говорим, никой няма да си падне по изтощени краища и заплатени кичури. Важно е да използвате необходимите продукти, за да я поддържате здрава и лъскава.

Вечна класика: Дрехите, които никога няма да излязат от мода СНИМКИ

Конска опашка
 

Всяка дама умее да си направи тази прическа без помощ и то с лекота. Всъщност обаче така ние разкриваме лицето си и шията си, което пък ни прави по-привлекателни спорен мъжете. Няма да коментираме и какви други асоциации си правят именно с този вид прическа. 

Когато се вържете на опашка, е хубаво да сложите грим и допълнителен акцент върху очите и устните си.

Плажни вълни
 


Мъжете обожават естествеността във всичките й проявления. Леките къдрици ще създават впечатлението, че сте тръгнали набързо от дома си и не сте имали кой знае колко време за контене и слагане на ред в буйната ви коса. С лекота ще си хванете гадже с тази визия, стига косата ви наистина да е поддържана, а да не приличате на избягал корабокрушенец. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 05.04.2020 13:17

http://coronavirus.eti.pw