logo

Тези прически са спасението, ако косата ви е рядка

Тези прически са спасението, ако косата ви е рядка

Ще сте в крак с модата и ще изглеждате ослепително

Всяка дама иска да изглежда безупречно, а нещото, с което трябва да започне, и се вижда моментално щом човек я погледне, е косата. Днес ще ви разкрием кои са прическите, които придават красив обем дори на тънката и изтощена коса.

Това е перфектната прическа за всяко лице, ще е хит през лятото

Всяка жена мечтае за красива и модерна прическа, която ще бъде лесна за стилизиране и ще придава обем на косата й. Има списък с прически, на които може да заложите, ако искате да изпълните точно тези критерии.

Една от тези прически, както вече от jenata.blitz.bg съобщихме, ще е истински хит през 2020 година, тъй че позитивите от нея са даже с един повече. 

3 прически, които носят богатите жени

Става въпрос за прическата Боб
 

Тя е една от най-обичаните от страна на представителките на нежния пол. Тя няма възрастови ограничения - подходяща е както за млади и дръзки момичета, така и за целенасочени дами.


Нейната особеност е, че можете буквално безкрайно да експериментирате със стайлинга си. Винаги може да изберете своя собствена верси в зависимост от стила ви. Стабилният обем се постига благодарение на многослойна технология.


Рапсодия

Тази прическа тепърва преживява своето прераждане. За разлика от много други, тя увеличава обема, а косата си остава със средна дължина. 


Добре направената прическа дава невероятен ефект на плътност, гъстота и прави образа на дамата много по-женствен.


Идеята е косата да е по-къса в корена и по-дълга в дължините по-надолу, като така рамкира лицето ви. Когато пък започне да расте формата на косата ви не се губи и пак изглеждате чудесно. В допълнение тази прическа позволява да задържите дължината на косата си, ако ви е жал да се разделите с нея.


Каскада

Това е винаги актуална прическа. Въпреки дългата си история тя просто не престава да бъде популярна. 
 

Косата е сякаш подредена на етажи, а това е истинско спасение за жените с тънка коса. Прическата изглежда много интересно с различни вариации на бретон. 
 

Практически няма нужда от стайлинг. Достатъчно е просто да се изсушите със сешоара, а етажите просто идват на мястото си. Косата ви ще изглежда наистина много по-гъста и обемна, отколкото е била преди.

Заложите ли на прическа, която придава обем на косата ви, то образът ви определено ще се промени към по-добро./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Вива

Вива 26.06.2020 14:51

Покажете ни тези прически на наистина рядка и слаба коса. Да видим как ще се получи. А сега приказки, да си запълвате страниците!

Ади

Ади 26.06.2020 16:24

На всички снимки дамите са с гъсти коси ,аз лично съм с много тънка коса ,подстригвала съм се ,,боб" и гледката не беше никак добра.

tyrkofil

tyrkofil 28.06.2020 14:07

edinsrveno na parvata e ok i ot dqsno