Това е най-модерният цвят на косата през 2020 година

Това е най-модерният цвят на косата през 2020 година

Ще привличате погледите и на мъже и на жени с него според стилистите

Копринената и добре поддържана коса винаги е била сред основните предимства на една дама. 

Тази прическа ще подмлади всяка жена, хит е за 2020 година

Косата обаче изисква значителни грижи, усилия и най-вече време, за да бъде поддържана и да изглежда добре. Само, ако полагате необходимите грижи, ще изглеждате спретнати, свежи и изискани. 

Освен изборът на прическа, от основно значение е и какъв е цветът на косата ви. От jenata.blitz.bg вече ви показахме кои ще са хитовите прически през 2020 година, а сега ще ви разкрием и на какви нюанси е добре да заложите. 

Това е перфектната прическа за всяко лице, ще е хит през лятото

Модата се мени и ако преди 2 години розовите, сините и зелени коси бяха на мода, а преди това ослепително русото и гарвановото черно, то към днешна дата нещата са малко по-различни. 

2020 се бележи от това всяка дама да бъде максимално натурална и естествена. Тази тенденция не е само при косите, ами и в грима. 

3 прически, които носят богатите жени

Опитайте се да се доближите до естествения си цвят или просто заложете на някой такъв. Освен това подобен тип прическа придава повече обем и плътност на косата ви. 


Изберете правилни нюанс или няколко тона по-лек и светъл от вашия цвят коса. Може да го прелеете в балеаж или да направите кичури в косата си. Важно е да няма силен контраст с кожата ви и да изглеждате хармонично.


Медените и кестеняви нюанси са най-удачни, а и десетки родни звезди вече залагат именно на това. Една от тях е и Лили Клюкарката, чиято звезда блесна в Биг Брадър, а по-късно продължи да свети в предаването "Папараци".


Заложите ли на естествеността, то определено няма да сбъркате./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай