logo

Този плод гори излишните килограми светкавично!

Този плод гори излишните килограми светкавично!

Много хора се борят да свалят излишните килограми. Загубата на тегло обикновено се постига чрез много лишения и упражнения, а доста пъти се получава така нареченият йо-йо ефект.

Оказва се обаче, че има един плод, който може да изгори всички излишни мазнинки, да смъкне корема ви и да ви вкара във форма за изключително кратко време.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме прекрасен коктейл, с който бързо можете да се отървете от килограмите, които са ви в повече. Ако не ви се занимава да си го забърквате и ви мързи да направите дори това, то следващите редове са точно за вас.

Освен, че излишните килограми сриват самочувствието ви и ви карат да не изглеждате особено привлекателни, то те много вредят и на здравето ви. Наднорменото тегло е свързано с образуването на рак на гърдата, високото кръвно налягане, диабет тип 2 и сърдечни заболявания.

Е, оказва се, че има особено лесен начин да се сбогувате с излишните килца. Има един плод, който гори много бързо всички мазнини.

Авокадото е безкрайно полезно. Половин авокадо съдържа 10 грама здравословна мазнина. Различни проучвания показват, че консумацията на този плод, помага изключително много а загубата на тегло. Изследване във Великобритания показва, че 40% от хората, хапвали авокадо редовно, се чувстват сити и не желаят да ядат през следващите 5 часа.

Друго проучване в САЩ измежду 17 567 участници показва, че, когато те консумират авокадо, започват да губят телесна маса и имат много по-малко мазнини в корема.

Авокадото е и прекрасен източник на фибри. Именно тези фибри спомагат за изгарянето на излишните мазнини и ви карат да се чувствате сити по-дълго време. Бобовите растения, като лещата са също източник на разтворими вибри./jenata.blitz.bg

Коментирай

Биби

Биби 03.01.2022 4:59

То, хубаво да го ядем авокадото, но как да се възползваме от полезността му, като е много скъпо-1бр - 2,50лв.

Elena

Elena 07.12.2022 8:54

Хапчета за отслабване - https://acaiberry900.lv Благодарение на тези малки капсулки отслабнах с цели 6 кг в първия месец, а в следващия с общо 4кг.