logo

Турски красавици плениха всички с красотата си! Горещи СНИМКИ

Турски красавици плениха всички с красотата си! Горещи СНИМКИ

Турция е страна, известна не само със своите курорти, но и с привлекателните дами, които живеят там

Казват, че българските жени са най-красиви на света. И това е така!

Но все пак и останалите представителки на нежни пол, които имат различни корени от българските, имат своите невероятни черти.

Преди време от jenata.blitz.bg показахме фотоси на ориенталски красавици, по които всички полудяха, а те се оказаха кралски особи.

Освен това от jenata.blitz.bg споделихме феноменални снимки и видео, които показаха как изглеждаха иранските жени преди ислямската революция през 1979 година.

Сега ще си поговорим за едни други горещи красавици, а именно туркините.

Турция е страна, известна не само със своите курорти, но и с горещите си и красиви жени.

В тази статия ще се фокусираме върху най-известните красиви момичета в Турция.

Туба Бююкюстюн


Изтънчената й красота наподобява на тази на Моника Белучи. Туба е класически модел на женствеността. Тя е търсена актриса не само в Турция, но и в страните от Близкия изток.

Беррак Тюзюнатач


Тя е типична турска красавица с дълги коси, изненадваща с естествената си красота. Момичето участва в сериали и перфектно се справя с най-различни драматични роли, заради което зрителите се влюбиха в нея.

Бесте Кьокдемир


26-годишната красавица направи своя филмов дебют преди 7 години, но тя стана истински известна след участието й в най-популярния турски сериал „Великолепният век“, който успешно се излъчваше в няколко страни.

От jenata.blitz.bg припомняме, че наскоро ви показахме снимки, които разкриха каква красавица е жената на актьора, изиграл султан Сюлейман във „Великолепният век“.

Неслихан Атагюл


Красивата жена с нестандартна външност печели любовта на зрителите още откакто навърши 14 години (тогава тя изгря в шоу средите в Турция). Освен това тя работи и като модел, съчетавайки дефилирането по подиума със снимачните сцени. 

Мелиса Аслъ Памук


В момента Мелиса е на 28 години. Тя участва в някои от най-известните турски сериали. Момичето е много умно, а доказателство за това е, че владее няколко езика като английски, немски, турски, холандски и френски.

Нургюл Йешилчай


Тъмнокосата красавица с очарователни форми активно играе в редица турски филми. Нургюл е талантлива актриса, която перфектно се справя както с роли в комедийния жанр, така и с дълбоко драматичните й въплъщения.

Айча Айшин


Тя е типична турска актриса, която е притежателка на красив външен вид. Има висше образование. Първата й поява на малкия екран е през 2010 година, а от тогава участва в близо 250 серийни адаптации. 

Фахрие Евджен


Турската красавица е на 33 години. Успешно завършва университета в Босфор със специалност „История“. Но славата й се дължи на филмовата индустрия, която в Турция процъфтява значително през последните години. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

гого

гого 29.01.2020 14:06

много красиви жени

Jshsh

Jshsh 17.02.2020 2:12

И как са станали актри ск

victor

victor 17.02.2020 19:28

v koi BOSFOR university e zavarshila be MUPPETS ....???????????? na sredata ma moreto e stoyala/pluvala i ZAVARSHILA ..................... IDIOTS !!!!!!!!!!