Tя бе унижавана заради наднорменото си тегло, а качи още 18 кг и стана известен модел (СНИМКИ)

Tя бе унижавана заради наднорменото си тегло, а качи още 18 кг и стана известен модел (СНИМКИ)

В Instagram 960 хиляди души вече са се абонирали за Никол Херинг и всеки ден този брой се увеличава

Никой не е очаквал такова стечение на обстоятелствата за 23-годишната Никол Херинг от Лондон, Англия. От потиснато момиче, което мразеше себе си, тя се превърна в добре познат plus-size модел. В Instagram 960 хиляди души вече са се абонирали за нея и всеки ден този брой се увеличава.

Присила показа най-сексапилно провокативния бански (СНИМКИ 18+)

Никол започва своя път към приемане на себе си и здравословен начин на живот по един алтернативен начин. Често била обиждана в училище по различни причини – първо носела шини и имала акне, а след това дошъл ред на подигравките заради килограмите й. Съучениците й я наричали дебела, поливали я с напитки и дори я плюели. Момичето се мразело все повече и повече и била изпълнена с лоши емоции. В един момент Никол решила да се промени и да се запише на фитнес.

Цял свят полудя по ослепително сексапилната Сара, а причина е смайваща (СНИМКИ)

След няколко урока момичето осъзнало в каква грешка е било. Упражненията й позволили да промени тялото си в каквато и да е посока, а Никол осъзнала, че това да си слаб не е толкова добре, особено когато имаш красиви извивки по природа. Момичето започнало да работи с това, което има, и след няколко години тя качила още 18 килограма. В същото време тя отворила свой акаунт в Instagram, за да сподели резултатите си, а абонатите започнали активно да я следват.

"Най-голямото ми постижение беше осъзнаването, че не бива да слушаш другите. Без значение какво правя, без значение колко добре мога да се справя, винаги ще има някой, който няма да ме одобри. Но това е моят живот, и аз трябва да правя това ще бъде най-добро за мен“, споделя Никол Херинг.

Plus-size модел рекламира самобръсначки "Жилет", клиентите са крайно недоволни

Момичето посещава залата шест пъти седмично и яде правилно. Никол не иска да губи тегло - тя е доволна от сегашното си тяло. С нейния пример тя иска да покаже, че всеки може да спортува. И дори и най-малката активност причинява промяна в тялото, така че никога не трябва да се отказвате и да спирате./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

kotaraka

kotaraka 01.06.2019 14:00

divo prase….

Asesino

Asesino 02.06.2019 11:25

А, бе, близалкаджии, а какво е аналното разкритие на Ивайло Крачунов в неделния ден? Зее, както в делник, нали?