logo

Вечно младата актриса Алиса разкри необичайни тайни за външния си вид

Вечно младата актриса Алиса разкри необичайни тайни за външния си вид

Тайванската актриса Алиса Чиа успява да изненадва не само жените, но и целия свят. Наскоро тя отпразнува своя 44 рожден ден, но истината е, че изглежда като на 22. Все пак Алиса не е от жените, които са егоистки и реши да сподели тайната си за това как изглежда вечно млада.

Алиса празнува със своя 35-годишен съпруг и трите им деца – най-голямата й дъщеря е на 13 години, другата й е една на три, а най-малък е синът й, който е само на годинка.

„Рожденият ден на една жена е денят, който тя силно обича и мрази. Аз нямам проблем с това и годините ми. Дори най-голямата ми дъщеря ми честити „двойният 22 годишен рожден ден”, споделя Алиса в социалните мрежи.

Според почитателите й обаче тя не изглежда като на 22, а направо на 18 години.

Алиса сподели, че тайната и е простичка – напълно е отказала алкохола и късните вечери и похапвания. 

Актрисата, която изглежда супер млада, споделя и че избягва пържените и пикантни храни.

Освен това, Чиа си ляга рано, изключва телефона си два часа преди лягане и постоянно пие топла вода и тренира някакъв вид спорт най-малко два пъти седмично.

Все пак Алиса споделя и още една тайна: „Любовта към самите себе си е изключително важна. Обичайте се и намирайте време за себе си. Важно е да си правите и масаж на лицето и на краката. Няма да съжалите”. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

АСО ПИКА

АСО ПИКА 25.10.2018 21:08

А пък аз сън известен като Кошчей Безсмъртния и съм на 4444 години...

Еблю

Еблю 27.10.2018 13:17

А пък аз бих и направил още 3. 4 деца щот ма кефи яко тая милфка