logo

Всички се подиграваха на най-грозната жена в света, но сега се случи нещо шокиращо

Всички се подиграваха на най-грозната жена в света, но сега се случи нещо шокиращо

Лизи призна какво става с живота й

Лизи Веласкес е родена в американския щат Тексас. Момичето се родило напълно обикновено, просто било много слабо и не наддавало килограми през детството си.

Tя бе унижавана заради наднорменото й тегло, а качи още 18 кг и стана известен модел (СНИМКИ)

Родителите й я водили по най-различни лекари и чували коя от коя по-разочароващи диагнози, че дългоочакваното им дете е неизлечимо болно и вероятно никога няма да може да ходи и да се движи нормално. 

Малко по-късно се оказало, че момичето има рядко генетично разстройство - синдром на Wiedemann-Rautenstrauch, при който тялото не може да натрупа мазнини и оставя ра преждевременно, поради което човек придобива доста плашеща визия. 

Тръпки да те побият! Сестрите Кардашиян качиха СНИМКА без грим и изплашиха всички

Противно на повечето медицински прогнози, Лизи не само проходила, но и започнала да живее нормален живот. Завършила гимназия и университет, обичала да чете книги и се е превърнала в популярна блогърка. Често е гост в различни предавания и учи хората как да бъдат щастливи. 

Когато Лизи била още много малка, родителите й непрекъснато вървели след нея, а цялото семейство било сочено с пръст заради грозноватото им дете. 
 


На 4 години Лизи ослепява с дясното си око, но това не й пречи да завърши училище. Тя е понесла много подигравки от връстниците си, а любов и разбиране получавало само от семейството си и по-малките си сестри и братя, които били напълно нормални.
 

В тийнейджърските си години момичето несъзнателно се превърна в интернет сензация, когато в Ютуб бе качено видео за нея със заглавие "Най-страшната жена в света". Този видеоклип събрал за отрицателно време 4 млн. гледания. 

В коментарите Лизи била наричана чудовище. Дотогава Лизи мразела външния си вид, но именно това видео се превърнало в повратна точка за нея. Тя вече не била готова да се примири с обидите на другите. Решила да докаже на всички, които й се подиграва, че успехът може да споходи някого, дори когато не е като останалите. 
 

Веласкес завършва неделно училище, работи три години като учител по религия, след което постъпва в университета във факултета за връзки с обществеността и започва да снима мотивационни видеоклипове в подкрепа на хора, които са тормозени заради външния си вид. 

Лизи бързо набира популярност и започва да бъде канена на семинари. Много от хората я гледали уплашено. Скоро тя бе поканена и в телевизията, а малко по-късно написа и своя автобиография.
 

Власкес прави и документален филм за живота и болестите си. Тогава тя събира над 215 000 долара. 

Сега Лизи е блогър, тренира и пише книги как хората да бъдем щастливи, без значение от лимоните, които ни поднася животът. Над 630 хил. души са абонирани за нейния акаунт, включително и моделът Ашли Греъм, която я подкрепя по всякакъв възможен начин. 

На 31 години Лизи е 152 см. и тежи едва 29 килограма. Тя си хапва смело на всеки 15 минути.

"Мога да рекламирам продукти за отслабване" обича да се шегували Лизи.

Заради слабия си имунитет Веласкес често попада в болница, където може да лежи дори две седмици и то само заради обикновена настинка. Въпреки това тя не се притеснява и не се крие от външния свят. Обича да пътува, да плажува, да со купува рокли и с удоволствие се снима с феновете си. 

Тя вече е научила най-важния си урок - приела се е такава, каквато е. Сега се опитва да предаде това и на други хора, които имат проблеми със себе си и да помогне за изучаването на мистериозната й болест, от която освен нея, страдат още двама души в света. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

приличат си с ангелкова

приличат си с ангелкова 21.05.2020 13:35

.

Квазимодо

Квазимодо 21.05.2020 22:05

Супер мацка,а не кат наште с надутите джуки!!!

Нерегистриран

Нерегистриран 22.05.2020 9:40

Бог на едни дал красота, от други взел. Божа работа. Сполука на всички хора с проблеми. За разлика от другите, те са много умни. Дори наш близък роден с глухота ми бе казал преди години, човек без две ръце карал самолет. Бъдете здрави и много успехи...

Дядо Пено

Дядо Пено 23.05.2020 21:03

Едно време бай Иван кръчмаря с една ръка правеше кюфтетата

Било

Било 23.05.2020 21:24

Смело момиче!