logo

Всички я наричаха "грозна свиня", сега тя е истинска сексбомба СНИМКИ

Всички я наричаха "грозна свиня", сега тя е истинска сексбомба СНИМКИ

Кати е тежала 90 килограма едва на 14-годишна възраст

През живота си Екатерина е преминала през много изпитания. Тя е преживяла много подигравки на свои приятели и съученици.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме историята на една 235-килограмова студентка, която шокира социалната мрежа с полуголите си снимки. После ви споделихме за живота на жена, която достигна 300 килограма заради любимия си, но после в живота й се случи нещо шокиращо.

Причината била в наднорменото й тегло, което било идеален повод за всички около нея да я наричат „свиня’, „прасе” или „грозница”. Едва на 14 години Кати е тежала цели 90 килограма.

Веднъж обаче децата видели момичето да се качва в колата на шефката на модна агенция Belle Perm. Всички се шашнали какво се случва.

Те са наясно с тайните за вечна младост и успяха да надхитрят времето благодарение на... (СНИМКИ)

Станало ясно, че модната икона се влюбила в лицето на момичето. „Мога да откривам перфектни и ефектни лица дори на касата в Мак Доналдс”, споделя тя.

Под насоките й Кати започнала да се храни правилно и да тренира. За нула време тя изгубила 30 килограма. Семейството й нямало пари, а най-голямата мотивация на Кати била, че така тя ще може да им помогне.

42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)

Момичето се лишило от вредната храна, сладкишите, газираните напитки и се превърна в атлетична и сексапилна блондинка.

Сега тя работи като модел в чужбина от около 5 години. Част е от дефилетата на най-големите модни марки с дефилета във Франция, Италия, Испания и дори Япония.

Само силната воля и желанието да помогне на близките си успяват да преобърнат живота на Кати. Все пак и подигравките на връстниците й оказват огромно влияние върху психиката на момичето.

Към днешна дата тя изглежда меко казано ослепително и е трудно който и да е мъж да не се влюби в нея./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай