Хайди Клум лъсна на 50 г. в шоколадови бикини СНИМКА 18+

Хайди Клум лъсна на 50 г. в шоколадови бикини СНИМКА 18+

Красавицата запуши устите дори на хейтърите си

Хайди Клум остава един от най-търсените модели на нашето време.

Помните ли Нели Фуртадо? Неузнавама е сега СНИМКИ

Факт е, че немската звезда поддържа отлична форма, която буди възхищение дори сред младите момичета. Хайди е горд собственик на дълги и слаби крака, тъничка талия, плосък корем и пищен бюст.

Не е изненада, че Хайди често се показва на червения килим с провокативни тоалети, демонстрирайки фигурата си в пълния си блясък.

На страницата си в проциалните мрежи Клум често публикува още по-провокативни и дръзки кадри. Обикновено хвърля дрехите си и се показва в цялата си прелест.

Този път Хайди пусна снимки от пътуването си до слънчева Италия. Супермоделът се показа в шоколадови бикини с чаша кафе в ръцете. Косата й бе мокра, а красавицата се любуваше на прекрасната морска гледка от терасата си.

Вместо да гледат в далечината, феновете не можеха да откъснат очи от фигурата на Хайди. Стегната загоряла кожа и релефен корем зарадваха дори хейтърите на 50-годишната звезда.

„Това е тялото! Нямам това дори на 20 години”, „Шокиран съм как Хайди успява да излъже времето и да изглежда супер млада дори на 50”, „Колко е красива и секси дори след години”, каза интернет. потребители./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!