Хитът на лято 2024 са тези 3 прически СНИМКИ

Хитът на лято 2024 са тези 3 прически СНИМКИ

В горещото време с тези фризури ще се чувствате страхотно

През лятото дамите с дълги коси изпитват сериозни проблеми. Не друго, ами винаги дългите им гриви изпотяват вратовете им, увиват се около тях и им създават сериозен дискомфорт.

Освен това не всяка жена иска и има време да сътвори някоя сложна фризура, за да избяга от жегата. 

Но сега фризьорката Анна Новикова разкри пред jenata.blitz.bg кои три къси прически ще са истински хит през това лято.

Тази прическа ще ви подмлади поне с 20 години

„Те са истинско спасение в горещия ден. Освен това са стилни, а и се поддържат много лесно“, казва тя.

„Ако се чудите дали да се откажете от дългите коси и да изпробвате някоя от тези три прически – недейте. Те подчертават красотата на всяка жена“, казва фризьорката.

Ето кои три прически са хитът на лято 2024:

Каре

Вечна класика, която подхожда на почти всеки.

„Изберете правилната форма, която подхожда на вашата форма на лицето и индивидуалните ви предпочитания. Тук на помощ идва фризьорът, който да ви консултира правилно“, казва коафьорката.

„Не забравяйте, че перфектната права прическа ще изисква да я оформяте всеки ден, така че ако не искате да прекарвате много време сутрин пред огледалото, заложете на накъсана прическа“, допълва тя.

Стилистът също така предупреждава всички момичета с къдрава коса - избирайте стилист внимателно, тъй като не всеки знае как да работи добре с този тип коса и вашето каре може да се превърне в кошмар, ако с косата ви не се борави правилно.

Боб

Искате ли да е още по-късо? На помощ ще ви дойде прическа топ „боб“. Както казва фризьорката Анна Новикова красотата му се крие в това, че отваря шията, което моментално прави визията на всяка жена изискана, а през лятото няма да страдате от прегряване в тази област.

Това е идеалната прическа, ако имате т. нар. „славянски“ тип коса

„Тенденцията е да бъдете небрежни, така че помолете вашия стилист да не работи върху ясни и прави линии, това е особено важно, ако имате големи черти на лицето“, пояснява фризьорката.

Гарсън

Ако не искате да толерирате окосмяването по главата си, можете да разгледате по-отблизо прическата тип „гарсон“. 

„Тук има два важни момента“, казва фризьорката и пояснява:

„Няма да губите време да го оформяте косата си сутрин, тъй като гарсонът държи формата си перфектно и дори лека небрежност няма да го развали.

Вторият важен момент е, че ще трябва да посещавате фризьора си по-често, т.к. обрасъл гарсон изглежда изключително небрежен“, пояснява Анна Новикова. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай