logo

Жените разказват за хитри начини да скрият сивите си коси

Жените разказват за хитри начини да скрият сивите си коси

Проучването показва, че средно първата сива коса се появява на главата при жените на 37-годишна възраст

Жените са открили умни начини, до които прибягват в опит да скрият сивите си коси. Това стана ясно от изследване на известна марка продукти за грижа за косата.

Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си

Две хиляди жени взели участие в проучването. Някои от тях признават, че, след като са намерили първия си сив косъм на главата, първо го изтръгнали с пинсета. Други казват, че носят светли тоалети, за да отвлекат вниманието на другите от сивата си коса.

Четири от всеки десет анкетирани боядисват сивите си коси в салоните за красота, докато други предпочитат по-бърз начин за решаване на проблема с помощта на спирала.

Не искате да изглеждате по-стари? Тогава забравете за тези 5 често срещани прически (СНИМКИ)

Сред участниците в проучването има дори и такива, които бръснат главите си нула номер заради посивялата коса.

Проучването показва, че средно първата сива коса се появява на главата при жените на 37-годишна възраст. Въпреки това те смятат, че да бъдеш със сива коса е нормално за жена на 50-годишна възраст, както и за мъж на 40-годишна възраст.

Външността на тези звезди се променил драстично заради един единствен детайл (ГАЛЕРИЯ)

През януари феновете на кралското семейство забелязаха, че съпругата на принц Хари Меган Маркъл крие сивите си коси. По време на пътуване на херцогинята на Съсекс до Белфаст очевидци забелязаха, че тя има сива коса. Експертите казват, че Маркъл се опитала да избегне използването на боя за коса по време на бременността и прикривала сивите си коси по специален начин, оформяйки косата си в прическа./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай