21-г. рускиня се озова по нощите в болница заради болки в корема, а след час...

21-г. рускиня се озова по нощите в болница заради болки в корема, а след час...

Жената била убедена, че неразположението й се дължи на тумор или асцит

21-годишна руския роди час след като разбра, че е бременна. Шокиращата случка се е разиграла в Ростов на Дон. 

Бъдещата майка се озовала по нощите в градската болница с оплаквания от остра болка в корема. Жената била убедена, че неразположението й се дължи на тумор или асцит.

Пред медиците споделила, че е напипала подозрителен растеж, подобен на миома. И страшно се притеснявала, че са започнали усложнения – в корема й се е натрупала течност.

Умираща от болка козметичка легна на масата за масаж, а 20 минути по-късно... СНИМКИ

След прегледа лекарите бързо разбрали, че неразположението й не се дължи на заболяване, а на бременност. Нещо повече - раждането било започнало, а болките, които изпитвала, били заради контракциите. 

Рускинята обаче категорично отричала. Тя заявила, че не е имала абсолютно никакви признаци и отсякла, че това е просто невъзможно.

В болницата нямало родилно отделение, но заради състоянието на младата жена, се наложило бебето да бъде изродено там. Лекарите бързо вкарали шокираната пациента в операционната и час по-късно на бял свят се появил синът й. Бебето било здраво и тежало цели 3,5 кг. 

На сутринта майката и малкият юнак са откарани в родилния дом.  

Уточнява се, че преди това жената не се е обръщала към лечебни заведения и не е била регистрирана в нито едно от тях. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай