4 сигурни начина да заченете момче

4 сигурни начина да заченете момче

Експерти са направили изследвания и ви предлагат на какво да заложите

Експертите не са склонни да говорят за програмиране на пола на нероденото дете. Все още не е много етично. Освен това в някои страни все още има такова нещо като селективен аборт, когато се оставят само деца от определен пол.

Разпънаха на кръст 39-г. безплодна красавица заради бременността й, а тя... СНИМКИ

Варварство, каквото и да се говори. Въпреки това, ако наистина искате, вероятно все още е възможно да повлияете на природата по някакъв начин!

Експертът Екатерина Рижска заедно със специалиста Елена Мариуца коментираха популярните методи.

Майка смая: Кърмя 4-г. си син всеки ден, за да...

Овулация

Да си припомним училищната програма. XX са женски хромозоми, XY са мъжки хромозоми. Ако яйцеклетката на жената се оплоди от сперматозоид с X хромозома, ще се роди момиче, ако се оплоди сперматозоид с Y хромозома, ще се роди момче.

Доказано е, че най-активните Y-сперматозоиди живеят ярък, но кратък живот, докато по-малко активните X, напротив, умират много по-късно. Това означава, че нашата задача е да „хванем“ Y хромозомите.

В деня на овулацията шансовете за зачеване на момче са по-високи, отколкото в други дни, тъй като алкалната среда е благоприятна за Y. Остава само да вземем решение за датата. Овулацията обикновено настъпва 14 дни преди началото на менструалния цикъл.

В 28-дневен цикъл това е 14-ият ден. Възможни са обаче отклонения заради стрес и куп други фактори. Може да се ориентирате, като вземете специални лентички за проверка на овулацията, които може да закупите от всяка аптека на символична цена.

Чрез обновяване на кръвта

Мъж с по-млада кръв от жената може да зачене син. За да разберем, разделяме възрастта на бъдещия баща на четири, а възрастта на майката на три. Сравняваме циклите: който има „по-свежа“ кръв, печели. Имайте предвид обаче, че всяка значителна загуба на кръв ще повлияе на изчисленията. Ако например е имало операция, започваме да броим не от годината на раждане, а от годината на операцията.

И по-нататък! Смята се, че отрицателният Rh фактор на жената променя картината точно обратното. Тоест „възрастта“, а не младата кръв е по-силна.

Лунен календар

Смята се, че Луната влияе не само на живота и благосъстоянието, но и на потомството. Когато е в мъжките зодии - Водолей, Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, вероятността да зачене син се увеличава. И е желателно това да се случи на 11, 15, 19 или 21 лунен ден: синът, според астролозите, ще се роди умен, здрав и енергичен.

Диета

Ако една жена яде зелени банани седмица преди и след овулацията, тя със сигурност ще роди момче. Това твърди дългогодишно проучване. За момче се препоръчва да се преразгледа диетата на майката, включително добавяне на храни, богати на калий и натрий. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай