logo

6 признака, че детето ви има необичайни магически способности!

6 признака, че детето ви има необичайни магически способности!

Възпитанието на едно дете изисква постоянно внимание и огромно количество енергия! Всичко се усложнява, ако рожбата ви е "особена" и духовно надарена. В този случай трябва да сте подготвени да се сблъскате с определени проблеми при възпитанието му. 

В тази статия ще отделим внимание на признаците, по които може да разберете, че вашият наследник не е като обикновените деца. 

Сънува ярки сънища

Детето ви се буди нощем от прекалено ярки сънища и ви разказва какво е видяло насън?

Когато се събуди, всеки човек си спомня интересните истории, които е видял и усетил, докато спи. Ходенето насън е една от най-перспективните магически способности. 

В най-ранна възраст човекът с особени способности сънува интензивни и обикновено плашещи сънища. 

Интуитивно протяга ръцете си към счупени вещи или болни същества, за да ги поправи или изцели 

Детето ви инстинктивно протяга ръчички към болни растения? Възможно е това да се случва и с различни счупени вещи с намерение да ги поправи! 

Изцелението проектира магическата енергия върху целта, променяйки нейното силово поле. Следователно, то си взаимодейства с енергийното състояние.

Децата, които интуитивно протягат и поставят ръце върху ранени и болни хора или повредени вещи, всъщност се опитват да предадат магическата си енергия върху тях. 

Има си"въображаеми" приятели

Около всички нас има духове. Някои от нас ги виждат, други - не. А децата с особени способности умеят да си взаимодействат с тях. 

Детето ви си има "въображаеми" приятели и те се появяват както насън, така и през деня? Тези "приятели" всъщност са избрали вашето дете. Голяма част от духовете избират най-чувствителните хора, за да могат успешно да предадат посланието си или да изпълнят определена задача. И тъй като хлапетата не могат да обяснят на родителите си какво виждат, обикновено наричат тези духове "свои приятели".  

Не обича места, на които има много хора

Надарените деца обикновено се раждат емпати. Това са хора, които могат да усетят всички чувства и емоции на околните. 

Детето ви избягват местата, на които има много хора? Някои деца изпитват главоболие, световъртеж или дори физическа болка, ако са емпати. Ако наследникът ви е естествен емпат, това означава, че той е близо до магическата енергия. 

Разговаря с дърветата и растенията 

Детето ви разговаря с розите в градината или прегръща дърветата?

Цветята, дърветата и тревата са живи организми. Те общуват и взаимодейства със средата си по различни, невидими за нас, начини. 

Всички ние трябва да се учим от такива деца! Дърветата и тревата усещат нашата любов. Това е много важен урок от алхимията. Освен това, както може би сте се досетили, не е изключено да сте родили млад друид. Насърчавайте вълшебното си дете да продължава да общува с флората!  

Инстинктивно разбира духовните учения, без да полага никакви усилия 

Детето ви се увлича по ученията на Дзен, Буда, Исус и обича философията? Обича да размишлява върху идеите, представени от древните философи и духовни лидери?

Голяма част от ученията на водещите духовни лидери и древни философи имат нещо общо. Дълбокият смисъл на ученията им обаче е очевиден само за духовно пробудените хора.

Ако наследникът ви обича да обсъжда с вас смисъла на религията и древните парадигми, то вие имате вълшебно дете. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай