logo

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Когато 23-годишната Александра Кинова и съпругът й Антонин узнали, че съвсем скоро семейството им ще се увеличи с още един член, изпаднали във възторг. Двойката от чешкия град Миловице вече имала едно детенце.

Радостта им била огромна, когато лекарят им казал, че Александра чака близнаци, защото мечтата им да имат три деца била на път да се сбъдне. 

Малко по-късно обаче Александра и Антонин отишли при друг лекар, който им съобщил новина, за която определено не били готови. Когато им показал резултатите от видеозона, бременната жена била толкова потресена, че започнала да плаче.

Джанет и съпругът й отидоха на видеозон и чуха нещо плашещо, което преобърна живота им! 35 години по-късно... (СНИМКИ)

Първоначално докторът смятал, че тя чака близнаци, но после се поправил и й обяснил, че всъщност бебетата няма да са две, а три.

При последващите изследвания обаче станало ясно, че в утробата на Александра растат четири бебета.

Меган бе на седмото небе, когато разбра, че чака близнаци, но докторът бързо помрачи щастието й, след като й съобщи, че...

Но коремът на 23-годишната жена не спирал да расте и след последния ултразвук на бял свят лъснала шокиращата истина: младата чехкиня била бременна с цели пет бебета. 

Раждането минало без усложнения и Александра станала майка на четири момченца и едно момиченце. Младата жена родила с цезарово сечение. 

12 страхотни съветa за щастлива бременност (СНИМКИ)

Въпреки безпроблемното раждане, нещата в този ден не минали по мед и масло. Развълнуваният татко за малко да пропусне историческото събитие, защото имало проблем с влака, с който пътувал. За щастие, успял да стигне навреме до болницата.

Излишните килограми по време на бременността ви плашат? Може да минете и без тях, ето как

"Плаках през целия път, защото бях уверен, че ще пропусна раждането на бебетата", споделя той. 

Това е първият случай, в който в жена в Чехия забременява по естествен път с петзнаци. По думите на ръководителя на пражкия Институт за грижа за майките и бебетата, всички деца са били напълно здрави. 

Дениел, Майкъл, Алекс, Мартин и Терезка растат силни и здрави. Вероятно това не е бил броят деца, които Антонин и Александра смятали да имат, но със сигурност не съжаляват за петзнаците, които смятат за истинска благословия. 

Британка забременя чрез ин витро след 8 години неуспешни опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, защото узна, че... (СНИМКИ)

Шансът да забременееш с пет деца наведнъж е 1 на 47 милиона, а вероятността и петте бебета да се родят живи и здрави е още по-малка. Нищо чудно, че местните медии определят случая им като истинско чудо! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Моето име

Моето име 05.02.2019 14:19

В материала става дума за жената-котка.

ЗАРЕ

ЗАРЕ 05.02.2019 15:28

ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ !

Ива

Ива 06.02.2019 5:59

Няма вид на отчаяна, милата майка! ( Към аФтора - в българския език е правилно да се каже / пише/ БЛИЗНАК, БЛИЗНАЦИ -,, пет близнаци", а не -,, петзнаци"!)

Иво

Иво 06.02.2019 6:03

Правилно е да се каже /пише/,, пет близнаци", а н ,, петзнаци".

mama

mama 06.02.2019 9:08

животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz

OLD KYP

OLD KYP 06.02.2019 18:04

ТАЯ СЕ Е ОПРАСИЛА БЕ !

браво

браво 06.02.2019 18:36

Честито да им е!!!

Иван

Иван 07.02.2019 9:05

Ако това е в БГ сега ще почне един рев към общината, към държавата с апел за помощи.