logo

Алисън влезе по спешност в болница заради камъни в бъбреците, но когато я видяха на ехограф, лъсна шокиращата истина, че... (СНИМКИ)

Алисън влезе по спешност в болница заради камъни в бъбреците, но когато я видяха на ехограф, лъсна шокиращата истина, че... (СНИМКИ)

22-годишна американка влезе по спешност в болница с остри болки в стомаха, а след няколко часа стана майка. 

Алисън Опфър от щата Охайо почувствала силна болка и извикала линейка. Пристигналият на място екип я прегледал. Лекарят решил, че младото момиче има камъни в бъбреците и я закарали в най-близката болница. Там бързо я прегледали на ехограф, но не успели да открият камъните. За сметка на това обаче станало ясно, че Алисън е в много напреднала бременност и контракциите й вече са започнали.  

Новината, че ще става майка, дошла на Алисън като гръм от ясно небе. Младата жена имала нередовен цикъл, а качването на килограми в последните месеци си обяснявала с неправилното хранене и заседналия начин на живот, който води.

Момиче си легна със силно главоболие, събуди се след 4 дни в болница с шокираща диагноза! (СНИМКИ)

Американката дори си направила тест за бременност, но той бил отрицателен. 

В болницата кръвното налягане на Опфър рязко се повишило. Медиците установили, че е получила прееклампсия - пристъп, при който кръвното скача толкова високо, че заплашва живота и на майката, и на детето.

"Казаха ми, че ако бях звъннала малко по-късно на Спешна помощ, можеше и да не съм жива", признава американката. 

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Лекарите взели решение спешно да й направят цезарово сечение. 

Половин час по-късно на бял свят се появило момченцето й Оливър. 

По думите на доктор Кайрин Дънстън, случаи като този на Алисън се срещат доста често. 

Хана бе опустошена от новината, че страда от безплодие! 8 години след страшната вест обаче се случи истинско чудо и... (СНИМКИ)

"Всичко зависи от структурата на костите на тялото: тазът и гръдният кош могат да бъдат с такава форма, че матката да расте и това да остане незабелязано", обяснява тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!