Баба даде на внучето си да украси елхата и се случи нещо шокиращо СНИМКА

Баба даде на внучето си да украси елхата и се случи нещо шокиращо СНИМКА

Потресаващият кадър буквално взриви мрежата и стотици хиляди потребители реагираха на станалото

Няма дете, което да не иска да участва активно в подготовката за предстоящите празници. Всички деца обичат Коледа и с нетърпение чакат пристигането на белобрадия старец.

Никоя майка не трябва да прави това с детето си, ако иска да е здраво и щастливо

Дори и през месеците от годината да не са били кой знае колко послушни, то в дните преди 25 декември, всички стават истински прилежни войници. 

Четиригодишно момиченце извади огромен късмет. Нейната баба нямаше абсолютно нищо против то да й помогне да украсят заедно коледното дърво. 

Детето получи цяла кутия с коледни играчки и гирлянди, с които да украси част от дръвчето. 

Фразите, с които детето ви ще се превърне в хармонична личност

Всъщност не може да не подчертаем, че елхата изглежда уникална, точно като от филм - висока, огромна и с много клони - истинска красота. 

Играчките, приготвени за нея, бяха червени и бели топки, гирлянди, сребърни ледени висулки и снежинки. 

Бебето с ентусиазъм се захванало за работа. Всичко в началото изглеждаше добре, сякаш няма какво да се обърка. Все пак според бабата най-лошото, което можеше да се случи, е детето да изпусне няколко топки и, ако те не са пластмасови, да се чупят. Но това не се случи. 

Момиченцето подходило много сериозно и отговорно към задачата и няма нито една пострадала топка или коледна играчка по време на приключението.

7 фрази, с които съсипвате живота на детето си и го обричате на безпаричие

Все пак крайният резултат се оказа много забавен. Защо ли? Детето все пак е малко и естествено не може да стигне кой знае колко високо на елхата. В крайна сметка всички играчки бяха отрупани само на най-долните клони. 


Майката на момичето, писателката Анджи Томас, сподели кадъра на елегантното дърво: "Моето бебе украси коледното дърво на свекърва ми". 

Всички много харесаха снимката. Въпреки че Анджи има малко над 1000 абоната в Туитър, тя получи повече от 400 000 харесвания.

"Това е чудесно", се казва в коментарите.

Потребителите на мрежата отбелязват, че видимо детето има добър вкус, а крайният резултат е бил красив, просто ръстът на малчуганът не е достатъчен. Според други пък дори и в това дърво с тази украса има чат и не е редно да се променя нищо по него. От сега вече валят прогнози, че малката госпожица ще стане чудесен декоратор./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

РУМЕН

РУМЕН 17.12.2020 21:13

ТОВА НЕ Е БЕБЕ! ВСЕ ПАК НА ЧЕТИРИ ГОДИНИ Е!

иванова

иванова 07.12.2023 11:00

А бабата какво е очаквала- бебето да сложи звездата на двуметрова елха ли???????Това,че бабата е ку-ку не значи че е станало нещо изключително.

Мария Минчева

Мария Минчева 07.12.2023 12:53

Добре , ,,че майката и ,,бабата,, са интелигентни и правилно са постъпили,давайки добър урок и знание на детето какво е истинското положение и резултат.ГЛУПАЧКА би развалила всичко!!