Бебе със светла кожа и рижа коса се роди в семейството на тъмнокожи, а ДНК тестът показа... СНИМКИ

Бебе със светла кожа и рижа коса се роди в семейството на тъмнокожи, а ДНК тестът показа... СНИМКИ

Различният цвят на кожата донесъл на младата майка много проблеми

Няма нищо по-вълнуващо в живота на един родител от появата на детето му на бял свят.  Докато бебето е в корема на мама, непрекъснато се обсъжда какво ще е името му, дали ще прилича на някой от родителите си, дали ще е момче, или момиче.

Съвременните технологии дават безпогрешна информация за пола на детето след дванадесетата седмица, но какви ще са гените му си остава загадка. 

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем една интересна история за необикновено момченце, което се е родило в семейството на афроамериканци.

30-годишната Ебони Лъмпкин от американския щат Вирджиния вече имала 5-годишно момченце и често се замисляла за второ дете. Скоро жената разбрала, че е бременна. Въпреки че с мъжа си искали момиченце, новината, че чака момче не я натъжила, пише "Метро". 

Татко видя бебето си и загуби дар слово! Лекарите не могат да обяснят феномена (СНИМКИ)

9 месеца Ебони следяла да се храни правилно, да се наспива добре, взимала витамини, почивала си и прекарвала повече време вкъщи. А съпругът й помагал във всичко.  

В това, че бебето отново ще е момченце, си имало много плюсове - все пак нямало да се налага да се купуват нови дрешки и играчки. След 9 месеца обаче родителите ги очаквала огромна изненада. 

Щом видите детето на тази русокоса красавица и чернокожия й мъж ще онемеете СНИМКИ

Родило им се момче, както уверявали лекарите. Но... Кожата на бебето била много по-светла от тази на мама и татко.

Което предизвикало куп въпроси. Как може в семейство на афроамериканци да се роди бебе със светла кожа и рижава къдрава коса???

В един момент дори съпругът на Ебони започнал да се съмнява в своята половинка. 

Беличката Рейчъл роди чернокожи тризнаци, а причината е смайваща! СНИМКИ

Въпреки че на младата жена й било много тежко, тя била готова на всичко, за да изчисти името си, и предложила на мъжа си да си направи ДНК тест. След получените резултати всички въпроси се изпарили. Бащата на детето бил мъжът й!

Въпреки че близките на съпруга й също видели резултатите от теста, никой от тях не можел да си обясни произхода на детето. В семейството нямало никой, който да е със светла коса и кожа.

Жена роди близнаци, бащата видя второто бебе и ги напусна веднага

Огромна генетична мистерия! Както казал семейният им лекар - не бива да дълбаете в онова, което е невъзможно да разберете.

Различният цвят на кожата донесъл на младата майка много проблеми. Веднъж, докато всички се разхождали навън, при тях дошъл полицай, който настоявал да обяснят чие е това чуждо бебе и откъде са го взели. 

"Това беше най-ужасяващото нещо, което някога съм преживявала", споделя жената.  

Съпрузи от Нигерия загубиха ума и дума, когато видяха новородената си дъщеричка СНИМКИ

"Не мога да преброя колко пъти ми се е налагало да обяснявам, че съм негова майка, а не бавачка и че той е осиновен.

Разбирам, че е рядко се случва да виждаме черна майка с бяло дете, което има червена коса. Самата аз бях шокирана, когато го видях за пръв път", признава Ебони. 

С годините родителите свикнали с различната реакция от хората и спрели да й обръщат внимание. А по-големият им син дори поискал да боядиса косата си в червено, за да прилича на малкото си братче. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Телегония

Телегония 12.05.2020 20:44

телегония...тук в играла бяла ланга...

чудя се

чудя се 13.05.2020 0:41

Дали семейният лекар не е бил червенокос?

112

112 13.05.2020 18:33

И какво чудно има не мога да разбера. В САЩ няма чисто черни. Всички са облагородени от рижите робовладелци. Като се умерят двата рецесивни гена от мама и тате и рижия негър е готов.

хаф

хаф 13.05.2020 19:10

в семейството няма но в далечния род има а знаим че рижи с големи плитки африканци има все пак те самите казват че не са негри а афро американци тоест не са чисто черни невиждам сензацията

Слав

Слав 14.05.2020 4:03

Не са ли чували за рецесивни гени? А докторът също да се образова и да си върне дипломата, и той се чудел.

Alex

Alex 17.05.2020 9:51

Това си е далечно ехо от ирландски род.Много добре се знае,че истинските американци са ирокези,апахи и разни други,а черните/да прощават/ са докарани роби от Африка.А тези бели американци са си потомци на англичани,французи,ирландци.