Безплодна жена се прибра след купон с много водка, влезе в банята и започна да крещи от ужас

Безплодна жена се прибра след купон с много водка, влезе в банята и започна да крещи от ужас

Допреди няколко часа бях нормална 20-годишна, която се забавлява в клуб с приятели. Беше сюрреалистично, споделя Карла Макферсън

Жителка на уелския град Суонзи, страдаща от безплодие, внезапно роди сина си в банята след бурно парти, пише The Mirror.

Когато Карла Макферсън била на 15 години, лекарите й поставили диагноза ендометриоза и заявили, че никога няма да може да има деца.

Карла, която сега е на 22 години, и нейният любим, 24-годишният електротехник Джейдън Матиас, се примирили с диагнозата. Въпреки това, младата жена редовно получавала контрацептивни инжекции. 

През май 2019 г. Карла отишла на парти с приятели. "Същата вечер пихме шотове с водка, след това изпих осем коктейла с водка с портокалов сок. Танцувахме цяла нощ и се забавлявахме страхотно", разказва Макферсън. 

На сутринта се прибрала у дома, но много скоро започнала да се привива от силни болки в корема.

Родилка се мъчи 12 часа, преди да получи епидурална упойка, а когато се събуди, остана в шок ВИДЕО

Младата жена решила, че неразположението й се дължи на апендицит, взела болкоуспокояващи и се опитала да заспи. Скоро обаче се събудила и крещейки от болка, отишла в банята.

Карла била много уплашена и не разбирала какво се случва. След няколко минути погледнала надолу и видяла, че целият под е в кръв.

"Усетих нещо между краката си и скоро се появи глава. Започнах да викам Джейдън, облегнах се на стената и продължих да напъвам. Няколко секунди по-късно дотича Джейдън и хвана детето", разказва тя.

Жената родила момченце с тегло 3,8 килограма. Детето било кръстено Оскар. Майката и бебето били закарани веднага в болницата. 

"В болницата дойде майка ми. 

Клер се събуди със зверски болки в корема, а часове по-късно се случи нещо шокиращо СНИМКИ

Тя ме прегърна и каза, че всичко ще бъде наред и че ще ми помага да се грижа за детето. Но и двете бяхме абсолютно шокирани", казва младата майка.

Лекарите обясняват, че по време на бременността бебето било разположено с гръб към корема й и затова не е усетила нищо. И макар че е изключително рядко да забременее с подобен здравословен проблем, това може да се случи.

"Никога не съм очаквала, че ще отида на парти и ще завърша с бебе. Толкова съм благодарна, че се роди здрав. 

17-г. се събуди със зверски болки в гърба, а в болницата онемя, разбирайки че...

Допреди няколко часа бях нормална 20-годишна, която се забавлява в клуб с приятели. Сега съм майка с новородено. Беше сюрреалистично", добавя тя.

По-късно Макферсън е диагностицирана със следродилна депресия и посттравматично стресово разстройство. Младата жена преминала необходимото лечение.

Майка на две деца мислеше, че има проблеми със стомаха, но истината я свари неподготвена и... СНИМКИ

Днес Оскар е на две годинки, здрав и щастлив.

"Не бих могла да бъда по-щастлива и нямам търпение да разкажа на Оскар как се появи на бял свят", казва в заключение Карла. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Знаеща

Знаеща 06.06.2021 14:38

Е какво ще му каже,напих се зверски и не знам от кой забременях. Тези британки са големи алкохолички

Alex

Alex 07.06.2021 9:40

Знам си,това може да с случи само в Ингилизия-страната на чудесата и...на идиотщините!

dimitar

dimitar 08.06.2021 6:41

близ пак простотии

Prost

Prost 08.06.2021 10:05

Пак простотии пишете, да не знае, че е бременна, това са пълни глупости! То щото няма други симптоми и ехографи няма днес, та да се види всичко.

алабала

алабала 08.06.2021 11:16

Браво - ако изобщо е истина....

много се пие в тази държава май

много се пие в тази държава май 09.06.2021 10:48

Дано лечението от алкохолизъм да е помогнало и бебето да си има нормална майка! Статията може да се прочете тук (авт превод в браузера): https://www.walesonline.co.uk/news/wales-news/woman-told-couldnt-children-no-20679646

Глупости

Глупости 11.06.2023 13:02

Ендометриозата не е предпоставка за безплодие.

Иди от и

Иди от и 11.06.2023 13:03

Каквито докторите - такава и диагнозата.