logo

Близначки станаха хит в мрежата още преди раждането си заради това ВИДЕО

Близначки станаха хит в мрежата още преди раждането си заради това ВИДЕО

Татко им е успял да улови как двете момиченца се "боксират" в корема на майка си

Само родителите на близнаци знаят какво е да отглеждаш две деца едновременно. Това си е неописуема двойна радост. Но и двойна порция главоболия! 

Трудностите при отглеждането на близнаци са много по-големи. За капак идват и непрестанните конфликтите между двете дечица, които започват още в най-ранна възраст. Вместо да се забавляват заедно, те започват да се съревновават за вниманието и обичта на мама и в много случаи се стига до караници и бой. 

Криста взе най-тежкото и благородно решение в живота си и износи умиращото си бебе, за да... (СНИМКИ)

На тези родители от Китай със сигурност ще им е много трудно да гледат близначките си, защото те са започнали да се бият още в утробата на майка си. Видео, запечатало спречкването народените момиченца, се превърна в истинска сензация в мрежата. По време на поредния ултразвук в 4-ия месец от бременността на майката, бъдещият татко е заснел с камерата си много забавна сцена. Той е успял да улови как момиченцата се "боксират" в корема на съпругата му. 

28-годишният татко споделя, че не е очаквал момичетата му да станат популярни още преди да са се родили. И добавя, че това не е единственият случай, в който момичетата са се сборичкали в корема на майка си. Но и не винаги са се карали.

ВИДЕО бебефон засне бяла ръка да докосва спящо дете, майка му онемя от ужас!

На един от прегледите с видеозон той и жена му видели как двете момиченца се прегръщат. 

Щастливите родители добавят, че дъщерите им са идентични близначки, делящи една и съща амниотична торбичка в матката. Такива моноамниотични близнаци са изключителна рядкост.

Бебето от тази СНИМКА шокира целия свят, а историята му е истинско чудо!

Подобна бременност се среща веднъж на 60 000 случая.  

Палавите момичета се раждат на 8 април и са напълно здрави. Малките дами си имат и прякори - Череша и Ягода - любимите плодове на майка им.

В 4 посред нощ млада майка написа стихотворение до спящия й мъж, което потресе всички!

Забавното видео вижда бял свят едва след раждането на момиченцата. За отрицателно време то се превърна в истински вирус и е гледано над 2,5 млн. пъти. А коментарите под него не спират да валят. 

"Която победи, може да се роди първа и да е по-голямата", шегува се интернет потребител. "В корема на майка си може и да се бият, но когато се родят, ще се обичат страшно много", добавя друг. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай