logo

Бомба в мрежата: Кайли Дженър показа сина си за първи път СНИМКА

Бомба в мрежата: Кайли Дженър показа сина си за първи път СНИМКА

Освен това красавицата реши да сподели и какво е новото име на детето й

Кайли Дженър за първи път показа публично снимки на сина си, който се роди през февруари 2022 г.

Звездата публикува няколко фотографии с момченцето в социалната мрежа, а в надписа към публикацията написа името на бебето - Ейъри (Aire). Първоначално тя кръсти момчето Wolf, но след това реши, че това име не му отива. До този момент Кайли пазеше в тайна както името, така и лицето на второто си дете.

Момченцето е по-малкото дете на Кайли Дженър и музиканта Травис Скот. Двойката има и 4-годишна дъщеря Сторми.

Кайли и Травис започнаха да се срещат през 2017 г., а романтиката им не може да се нарече безоблачна - рапърът многократно бе обвиняван в изневяра на приятелката си.След раждането на дъщеря си Кайли и Травис направиха почивка в отношенията си, събраха се малко преди раждането на сина им, но наскоро вътрешни лица отново съобщиха за раздялата им - във всеки случай на новогодишните празници двамата посрещнали разделени, въпреки че планирали да прекарат празниците заедно.

В този ред за мисли за децата на Кайли, няма как да не ви припомним историята около смяната на името на сина й.

Красивата брюнетка реши да смени името на сина си, роден на 2/2/22. Това е вторият наследник на звездната двойка Кайли и Травис Скот - двамата имат дъщеричка Сторми, която навърши 4 години. Напомняме, че Дженър втрещи социалните мрежи с обявяването на името на малкото момченце - Уолф Уебстър, което в буквален превод на български означава "вълк".  

Собственичката на "Кайли Козметикс" публикува на стори в инстаграм профила си пост, в който съобщи, че заедно с Травис са взели решение да сменят името на сина си: "За ваша информация синът ни няма да се казва Уолф повече. Просто наистина не усещаме, че това е подходящото име за него. Споделям това, защото продължавам да виждам Уолф навсякъде", гласеше написаното от Дженър в социалната мрежа. 

Нейни фенове не пропуснаха да спекулират, че Кайли е решила да смени името му, защото в интернет не спират да излизат подигравателни нападки, свързани с него.

Самата Дженър наскоро сподели, че следродилният й период е много по-труден, отколкото първия в психически, физически и духовен аспект.

Коментирай

електра

електра 23.01.2023 10:11

малко рошаво мелезче

електра

електра 23.01.2023 10:12

малко рошаво мелезче

Batio

Batio 23.01.2023 16:47

Тайне мяза да е!Абе направо си е тайне!

kravar

kravar 24.01.2023 7:56

OTVRAT MAZEN DRIS OT DIARIQ !