logo

Бременна не спря да се налива с енергийни напитки и ето какво се случи със сина й СНИМКА

Бременна не спря да се налива с енергийни напитки и ето какво се случи със сина й СНИМКА

Когато лекарите й казали, че те са много вредни както за нея, така и за нероденото й бебе, тя отговорила, че това е най-обикновено безалкохолно

Всички млади момичета обичат да купонясват, но не всички се замислят, че рано или късно трябва да намалят темпото, защото бурната младост и добро здраве често са две напълно несъвместими неща.

Затова и днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем за едно младо момиче, която изобщо не искало да се отказва от навиците си и това й изиграло много лоша шега. 

Когато разбрала, че е бременна, тя продължила да води обичайния си начин на живот. Купонясвала до припадък и се наливала с енергийни напитки.  

Като цяло, енергийните напитки са изключително вредни за здравето. В днешно време хората ги пият като обикновена лимонада, без да се замислят как действат на организма им.

8 месеца родители хранеха бебето си само с кафе и ето какво се случи

Ела, така се казвала бъдещата майка, успяла да се откаже от алкохола и цигарите, но от последния си вреден навик - енергийните напитки - не. Тя изобщо не се замисляла за влиянието им и изпивала между 3 и 5 кенчета дневно. 

А когато лекарите й казали, че напитките са много вредни както за нея, така и за нероденото й бебе, тя отговорила, че това е най-обикновена безалкохолна напитка.  

В 7-ия месец от бременността, когато плодът вече бил добре оформен и сърцето на бебето можело да се чуе, специалистите забелязали, че то бие много по-бързо от нормалното. 

Най-сериозните грешки, с които всяка майка превръща бъдещето на детето си в кошмар

Когато детето на Ела се родило, нещата се оказали много по-лоши, отколкото медиците очаквали. Бебето било твърде бледо и със слабо сърце.  

Бебето расте слабо и болезнено. И не е изключено след време да се наложи да му бъде направена сериозна операция. 

Заради безотговорното поведение на майка си, то може никога да не бъде пълноценен човек.

19-годишна купонджийка мислеше, че има апендицит, но когато влезе в болницата...

 

Затова, мили дами, преди да решите да ставате майки, си струва да разберете пълната отговорност на тази стъпка. /jenata.blitz.bg

 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай